icon

Riešenie vyrážky na líčku 8-mesačného dieťaťa

alex5896
6. júl 2024

Ahojte už asi tri týždne má vyrážku na líci doktorka pediatrická vraj len potierať liehom ....najskôr bola ako keby vonkajšia biela ťa sa vysusila a ostal červený fľak keď som skúsila vytlačiť cítila som ako keby vo vnútri že je tá vyrážka stále pod kožou vonku je len červený fľak nejdeme sa ho zbaviť čo s tým prosím máte skúsenosť 🙏 už je to fakt dlho dako rozmasirovat sušiť alebo naopak mastit niečím .....niekto písal na nete že mastit olejčekom že zmäkne a sama vyjde na povrch prosím názory ....

pribinak
6. júl 2024

@alex5896 však to aspoň odfot

really8
6. júl 2024

@alex5896 mal aj moj. Dlho nie a nie prasknut. Po asi 2m mi dosla trpezlivost, vytlacila som, potrela liehom, do dvoch dni nebolo ani stopy

alex5896
autor
7. júl 2024

@really8 ale mne nejde vytlačiť je ako keby vo vnútri a tiež dávam lieh skúšala som tlačit nič nejde iba viac jej to zcervena...keby to bola moja vyrážka pichnem ihlou aby som uvoľnila ....malej isto nebudem

alex5896
autor
7. júl 2024

Foto

alex5896
autor
7. júl 2024

@pribinak už je foto iba červený bordová fľak

anonym_2c600a
11. feb 2026
@alex5896

@pribinak už je foto iba červený bordová fľak

@alex5896 ahoj pisem riadne neskoro ale mame momentalne nieco podobne. Ako ste nakoniec dopadli? Zmizlo to samo ?

alex5896
autor
12. feb 2026
@anonym_2c600a

@alex5896 ahoj pisem riadne neskoro ale mame momentalne nieco podobne. Ako ste nakoniec dopadli? Zmizlo to samo ?

@anonym_2c600a ahoj ja som jej to vytlačila a potierala krémom ialugen plus od dr ale nemám pocit že to pomohlo dávala som aj sudokrem mala to možno aj rok a potom jej to začalo postupne miznúť ....ale keď sa jej za pozerám na tvár má malinkú jamku aké nevidno to iba ja o nej viem

anonym_2c600a
12. feb 2026
@alex5896

@anonym_2c600a ahoj ja som jej to vytlačila a potierala krémom ialugen plus od dr ale nemám pocit že to pomohlo dávala som aj sudokrem mala to možno aj rok a potom jej to začalo postupne miznúť ....ale keď sa jej za pozerám na tvár má malinkú jamku aké nevidno to iba ja o nej viem

@alex5896 ďakujem za odpoveď, mala ma podobne na ličku už 2 mesiac, zmenšilo sa to ale nemizne, vytlačit jej to neviem, musela by som silno stlačiť a to by ju veľmi bolelo.. netušim čo s tym robiť, dr že by to malo zijsť same, že je to akoby taka hlbšia vyražka, sudokrem trošku vysušil ale inač s tym nič nerobí, tak asi len čakať🙂 ďakujem