Riešenie vyrážky na líčku 8-mesačného dieťaťa
Ahojte už asi tri týždne má vyrážku na líci doktorka pediatrická vraj len potierať liehom ....najskôr bola ako keby vonkajšia biela ťa sa vysusila a ostal červený fľak keď som skúsila vytlačiť cítila som ako keby vo vnútri že je tá vyrážka stále pod kožou vonku je len červený fľak nejdeme sa ho zbaviť čo s tým prosím máte skúsenosť 🙏 už je to fakt dlho dako rozmasirovat sušiť alebo naopak mastit niečím .....niekto písal na nete že mastit olejčekom že zmäkne a sama vyjde na povrch prosím názory ....
@alex5896 ahoj pisem riadne neskoro ale mame momentalne nieco podobne. Ako ste nakoniec dopadli? Zmizlo to samo ?
@anonym_2c600a ahoj ja som jej to vytlačila a potierala krémom ialugen plus od dr ale nemám pocit že to pomohlo dávala som aj sudokrem mala to možno aj rok a potom jej to začalo postupne miznúť ....ale keď sa jej za pozerám na tvár má malinkú jamku aké nevidno to iba ja o nej viem
@anonym_2c600a ahoj ja som jej to vytlačila a potierala krémom ialugen plus od dr ale nemám pocit že to pomohlo dávala som aj sudokrem mala to možno aj rok a potom jej to začalo postupne miznúť ....ale keď sa jej za pozerám na tvár má malinkú jamku aké nevidno to iba ja o nej viem
@alex5896 ďakujem za odpoveď, mala ma podobne na ličku už 2 mesiac, zmenšilo sa to ale nemizne, vytlačit jej to neviem, musela by som silno stlačiť a to by ju veľmi bolelo.. netušim čo s tym robiť, dr že by to malo zijsť same, že je to akoby taka hlbšia vyražka, sudokrem trošku vysušil ale inač s tym nič nerobí, tak asi len čakať🙂 ďakujem

@alex5896 však to aspoň odfot