Riešenie zápchy u mesačného bábätka
Máme malé mesačne bábätko aˇ bojujeme so zápchou, ktorá sa takmer každý deň objavuje okolo 5:00 ráno. Malá sa veľmi pučí, prehýba, budí sa zo spánku, je vidieť, že ju to trápi. Stolica býva tvrdšia, niekedy ide veľmi ťažko von.
Vyskúšali sme už naozaj veľa mliek – menili sme kvôli kolike, refluxu aj zápche. Momentálne skúšame kombinácie (AR, Comfort a pod.), ale stále to nie je ideálne. Vieme, že AR mlieka môžu zahusťovať stolicu, no bez nich zas viac grcká.prudom máte niekto
Často striedať mlieka nieje dobre.Nam pomohlo mlieko Nutrilon Comfort Colics lebo je dietnejsie a mastnejšie ako klasický Advance.Kef už bolo veľmi zle skúsili sme glycerínove čipky alebo syrup Lactuloza Biomedica aj to len raz lebo sa to potom našťastie upravilo .Určite sa porozprávaj s lekárom čo odporučí .Ja som stoho tiež bola zúfalá lebo vidíš že sa dieťatko trápi a nevieš mu pomôcť .Pýtala som si rady od tých čo mali s deťmi podobný problém ale aj s lekárkov

@sara8h nam na zapchu predpisala dr Lecikarbon, tiez sme uz vtedy zacali s bolestami a kolikami. U nas to zacalo ako nam predpisala vitamin D doktorka, ze vraj je tazko stravitelny u tak malych babatiek tak sme nahradili devit s lekarne a je to lepsie. Nam dr potom zacala predpisovat aj antikolikove mliecko aby nemal zapchu a nebolelo brusko. Skus sa popytat na poradni