icon

Riešenie zápchy u mesačného bábätka

sara8h
Dnes o 05:19

Máme malé mesačne bábätko aˇ bojujeme so zápchou, ktorá sa takmer každý deň objavuje okolo 5:00 ráno. Malá sa veľmi pučí, prehýba, budí sa zo spánku, je vidieť, že ju to trápi. Stolica býva tvrdšia, niekedy ide veľmi ťažko von.

Vyskúšali sme už naozaj veľa mliek – menili sme kvôli kolike, refluxu aj zápche. Momentálne skúšame kombinácie (AR, Comfort a pod.), ale stále to nie je ideálne. Vieme, že AR mlieka môžu zahusťovať stolicu, no bez nich zas viac grcká.prudom máte niekto

anonym_cb179b
Dnes o 05:46

@sara8h nam na zapchu predpisala dr Lecikarbon, tiez sme uz vtedy zacali s bolestami a kolikami. U nas to zacalo ako nam predpisala vitamin D doktorka, ze vraj je tazko stravitelny u tak malych babatiek tak sme nahradili devit s lekarne a je to lepsie. Nam dr potom zacala predpisovat aj antikolikove mliecko aby nemal zapchu a nebolelo brusko. Skus sa popytat na poradni

anonym_8b93f0
Dnes o 08:37

Často striedať mlieka nieje dobre.Nam pomohlo mlieko Nutrilon Comfort Colics lebo je dietnejsie a mastnejšie ako klasický Advance.Kef už bolo veľmi zle skúsili sme glycerínove čipky alebo syrup Lactuloza Biomedica aj to len raz lebo sa to potom našťastie upravilo .Určite sa porozprávaj s lekárom čo odporučí .Ja som stoho tiež bola zúfalá lebo vidíš že sa dieťatko trápi a nevieš mu pomôcť .Pýtala som si rady od tých čo mali s deťmi podobný problém ale aj s lekárkov