Riešiť teplotu dieťaťa 37,0 °C?
Malý má ráno normálnu teplotu, keď príde zo škôlky tak 37,0 a niekedy aj 37,3. Teraz bol 2 týždne doma. Nič mu nie je. Už ani sopeľ. Pre istotu som však zmerala a takto.Večer mal zasa ok, ráno tiez. Bol dokopy 3 dni v škôlke 😳 Mne už nikto nedá ani OČR. Ak mu chytím čelo, tak je ok.
@deti95060810 vôbec nič. Papá, pije. Celý čas sa ho pýtam ako mu je. Nič ho nebolí, energie za troch.
Môj syn mal takto teplotu asi dva týždne a bola z toho infekčná mononukleóza....
@nikaeli bez príznakov?
Ľudia nie sú stroje, niektorí majú bežne telesnú teplotu nižšiu alebo vyššiu ako priemerná hodnota "ľudstva." Pokiaľ mu nič nie je, tak by som neriešila. Ja mám napríklad bežne 35,5 a tiež neriešim. Akurát viem, že u mňa je to problém už keď sa blížim k 37. 😉
Ja som mala ako decko studený zápal pľúc. Celý deň v pohode a na večer teplota
@vevebono ako ste na to prišli?
A teplotu ma kedy ako beha ?alebo je v klude? Alebo vyjdete z auta nemoze byt prehriaty kedma teplotu len zo skolky.ako je bezne ze deti ako sa zaradia do kolektivu kym sa ta imunita vycvici tak su dost casto chore a neovplyvni to ci ti daju alebo nedaju ocr.moj prvy syn mal po3 dnoch skolky horucky a maximalne zdravy bol 2t .mesiac doma striedalo sa to cely prvy rok.ale on mal kasel,hlieny alebo hrdlo zapalene nie vzdy teplota.ale proste chors
Máš dobrý teplomer? Lebo tie čelové teda otrasne merajú.
Skolkar.Do ca 5-6rokov je do 37,5 normalna teplota dietata.
Teplomer moze mat nejaku odchýlku. Treba skusit iny. Plus samozrejme teplota 37az 31.2 nie je teplota, ktora je len o chorobe. Napriklad mi sme doma zistili, ze deti maju vyssiu teplotu, ked maju elektroniku. Teraz to myslim uplne vazne. Cize ak chcem reálnu teplotu, tak nemozu mat ziadnu elektroniku aspon pol hodinu. Plus zalezi aj cas merania. Neviem ci si pamatam Dobry cas ale udajne okolo siedmej vecer mame teplotu vyssiu. Ak beha, je zdravy, papa, kaká, neriesila by som.
@betulinka1 tak toto by mi v živote nenapadlo. Zvýšenú mal naozaj len s tabletom v ruke 😮
Ani nas, to sme zistili úplnou nahodou, ked mal jeden teplotu a merali sme aj druhemu a aj ten mal. Ale ked sme chytili čelo, tak nemali. Tak muz hovori, vsetko vypnite a o pol hodinu zmeriame znova. A obaja bez teploty.
@betulinka1 tak toto hneď skúsime
@betulinka1 ďakujem
A načo mu vlastne teplotu meriaš, keď je v pohode, pije aj je bez problémov?
@vikinka007 tiež by ma to ani nenapadlo.
ved ale 37,1 nie je ziadna teplota, to aj ked pobehne doma, alebo nieco robi, naoblieka sa.. dokonca ja som to zazila aj z prechodu zo zimy do tepla ze zrazu horucava, a bum teplomer 37,3.. a rovnako na slnku, pri lampe, akomkolvek zdroji tepla sa zohrieva telo a uz to nie je 36,6...
Nie, neriesila by som to.
Lymfatické uzliny , ešte pozri na krku, normálne sa porad s lekárom , rieši sa to, keď to trvá dlhšie…
To mu kazdy den merias teplotu len tak z pasie?
Ja by som to neriesila, pokial mi nic nie je
Aka OCR? To planujes ho nechat doma lebo je chory? Ved to je normalna teplota.
Otec išiel so mnou v noci na pohotovost, a trafil sakra dobrého lekára.

závisí aj od príznakov... ako sa dieťa cíti, či nie je unavené, malátne, zle nepapá... ak žiadne problémy tak by som neriešila. aspoň začas.