icon

Riešite problém so stolicou dieťaťa? Skúste Lactecon

5. jún 2024

Má to dlhodobo a skúsili sme už asi všetko. Komu sa to podarilo zmeniť? Lekárka neurobila žiadne vyšetrenie, predpísala Lactecon. Odmietam sa zmieriť s tým, že je to u niekoho normálne a bežné. Nemá bolesti.

deti95060810
5. jún 2024

nemá z liekov? dcéra mala z liekov tento problém a stolica 2 krát za mesiac...
lekári to vôbec neriešili a zmeniť lieky už vonkoncom nechceli...

januska12323
5. jún 2024

Nemá bolesti a stolica je normálna? Viac vody, ovocia, zeleniny a pohyb. Aké staré je dieťa?

freeja
5. jún 2024

Zadrziava? Alebo je zapecena a nevie sa vykakat?
Ja ked som to spomenula u pediatricky, spravila dcere vysetrenia a diagnostikovali jej celiakiu. Ine prejavy nemala.

autor
5. jún 2024

@januska12323 stolica je tvrdá, ale ide v pohode. Má dosť pohybu, ale menej ovocia a zeleniny, lebo ma obdobie rastu a uprednostňuje mäso. Ale to ma akoby cely život takúto stolicu. Celiakia sa nepotvrdila.
@freeja na ten 3.den asi zdržiava. Ale skôr určite nie.

anna777115
5. jún 2024

Moja dcera mala takyto problem a v deviatom roku jej boloa potvrdena intolerancia na mliečnu bielkovinu

mimi852021
5. jún 2024

Skúste do jedla dať trošku olivového oleja na ryžu zemiaky hoci kde, dieťa si to ani nevšimne. Mne to odporučila lekárka. Teraz som tehotná a aj sama si dávam a nemám problém odvtedy. Odporučila som to aj babke a ta kamoškama a teraz si všetky nakúpili olej a každý deň malú lyžičku si dávajú.