Rifle a podráždený rozkrok
Moze mat dieta co ma cely den na sebe rifle podrazdeny rozkrok ? Cely den rifle nikdy nenosi, dnes bola u otca od 8-14 a vecer pozeram a cervenu ju ma (okolie) a ze boli.
Bude mat 5r
Nechcem si namyslat lebo mi pri tej myslienke zle ostane preto sa pytam tu.Samozrejme som sa pytala ci ju niekto chytal tam ze nie .
Ak ich mala natesno ,plus ak na niecom sedela na ihrisku napr, tak kľudne to moze mat z toho. Aj zle utretie a nasledne zaparenie, v rifliach to predsa nedycha moc.
Tlačia ju alebo sa len zle utrela po WC.
Ah dakujem zeny 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
No uz su jej tie rifle akurat ,a ktovie ci daval pozor aby sa utrela dobre , vdaka …. Som si myslela nenamyslaj si sak neni s nim prvy x ale kamoske sa take nieco bohuzial stalo a mne sa to nejak vrylo do pamäti 🙈
Mňa skôr zaujal tvoj druhý odsek. Prečo máš také podozrenie?
Máš dáke podozrenie? Rada chodí k otcovi?
Tak chapem ked mas take skusenosti z okolia :( . Treba byt obozretni . Ja si myslim,ze kludne sa mohla zaparit , ked mala vlhko po zlom utreti a ked sa spotila k tomu tak kludne..
Ak su tesne, tak ano a ked ich mala dlho.
Nabuduce daj leginy a uvidis.
Plne chapem aj obavy, kazdy jeden rodic by mal dietatu uz v takom veku vysvetlit a urobit "opatrenia" voci zneuzivaniu... ze je to jeho telo, kde sa nedotyka, co je neprijemne povedat....
Zamyslam sa, co si napisala. Druhy odsek. V prvom rade je to dcerin otec, evidentne nie problemovy, ked mu sud dovolil stretavanie bez tvojej pritomnosti. Je fajn povedat dietatu, ze druhi ludia sa nebudu dotykat jej genitalii, ale aby si nevybudovala v jej hlave blok a pripadne gynekologicke vysetrenie nebude chciet absolvovat.
Mala som rifle, ktore mi strihovo sedeli, ale v rozkroku boli zle zosite, tiez som mala problemy. Kup jej nove, tieto posun dalej, mozno sa niekdo potesi.
Aj ty mavas cerveny rozkrok ked ta niekto chyta?
Nechapem preco zrovna taketo podozrenie ked je to bezproblemovy otec. Skor by mi napadlo otlacenie od hojdacky alebo naozaj odretie z nosenia nepohodlnych nohavic.
@solange7 z chytania ani nie, ale pri chytani to v takychto situáciach málokedy ostane, a vtedy to už môže zanechať následky nielen na pohlaví.
Práveže je super, že autorka je opatrná a obozretna, veď ide o jej dcéru. Treba myslieť na viacero možností, nie si pred tým oči zakrývať.
Veď aj ja som musela vhodne voliť slová, lebo sa mi ťažko o Tom píše a to som cudzia osoba.
@ankare 😒🤗
ja by som urobila toto.Ked sa jej to zahoji,dala by som jej tie rifle na par hodin,tolko co mala u otca a videla by som.

ano moze ak su rifle napasovane .. alebo nesedi velkost etc .. tiez zalezi akuaktivitu mala .. nabuduce jej daj volnejsie nohavice teplaky alebo daco pohodlne ..