Rinogermina u detičiek
Prosim vas mate niekto skusenosti s Rinogermina u deti? Dakujem
@sionell Inac ked som si pozerala studie, tak napr. u dospelych testovali pritomnost probiotik v nose po 30 a 60 dnoch, pricom sprej bol aplikovany rano a vecer po dobu 3 dni. A aj napriek tomu u niektorych sa probiotika nasli aj po 60 dnoch (myslim ze u 30%), u niektorych tam neboli ani po 7 dnoch.. cize zalezi aj na konkretnom cloveku, a aj kratsia doba pouzivania ma zmysel.
Zdravim, vie mi niekto napísať prečo tie probiotiká sú až od 3 rokov? Staršia dcérka nosí kadečo zo škôlky adruha 18 mesačná všetko chytí....rada by som jej tiež dala probiotiká do nosa no ak píšu že až od 3 rokov bojímpotadite alebo napíšete svoj názor? Ďakujem
@lubi2002 na nete v príbalovým letáku....a myslím že aj keď som staršej dával ..my sme dali len 3 mesačnú kúru...a trebalo 5.... Opäť chytila moraxellu...ja som mladšej dala Rinigerminu ale keď som to prečítala bála som sa tak sa pýtam či nejaká odborná duša alebo niekto kto to vie vysvetliť že prečo od troch .... Rada by som vedela ...mladšej nič nebolo keď som jej ju dala....no rada by som skúsila viac ráz po sebe ako píšu v letáku aby to malo účinok ...
@petjka sak to ...tiez som si vzala letak vcera nic ale na nete info....ved ked su to probiotika nemali by mladsim uskodit si myslim...a mail sa im neda poslat len ked list...je tam len sidlo spolocnosti, ktora to distribuuje...akoked sa nasej malej z toho nic neudialo tak mozno neskodi, len by som chcela vediet preco az od 3 rokov
@lubi2002 ja surovo tri krát ako písalo...v novembri sme už nekúpili...a staršia hneď moraxellu doniesla ľutujem že sme nedali 5 mesačnú kúru ....sme doma liecime sa ..mladšia výter mala zatiaľ ok no sopliky jej stiekli dole a už jej chrapci kúsok na prieduškach....si myslím že to bude v zime zápal...tak sme to mali aj v januári keď udrel mráz...😞 Takže keď staršia doberie lokálne ant do nosa hneď dávam ešte dva mesiace....píše že 3 alebo 5 mesiacov....a dúfam že sa toho hnusneho bacila zbavíme....ako keď našej 18 mesačnej neuškodilo....aspoň viditeľné nič sa na nej neprejavilo....ja som to až teraz našla na nete a som sa zľakla ....
Este ma napadlo, ze mozno je to podobne ako s hrackami pre deti do 3 rokov - na schvalenie hraciek pre deti do 3 rokov su ovela prisnejsie kriteria. Takze asi sa im nechcelo robit testy, preto dali ze od 3 rokov.
takze lekar na ORL mi povedal, ze Rinogerminu mozem kludne davat aj 2rocnej dcerke, ze sa vobec nemusim bat ...nema jej tam co uskodit 🙂
Ahojte, mám doma 2 balenia renogerminy neotvorene,keby niekto chcel,moja dcérka to zle znášala,tak jej to nedávam. ☺️
bežne to pišu, ze od 3 rokov, lebo sa tym chrania,lebo nemaju študie u menšich deti
ved probiotika v kvapkach sa davaju aj malym detom pri kolikach
@lutonjakubko ale toto sú úplne iné probiotiká než tie ktoré sanovapkaju bábätkám s mlieka. Tieto obsahujú streptokokove baktérie ktoré chránia sliznicu nosa
@monaska00 ja mám jedno balenie nazvyš ak by si chcela kúpiť. Posielať to nie je dobre, to sa drží v chladničke. Čiže jedine osobný odber.
@namornicka otvorene sa skladuje v chladničke,neotvorene sa nemusí skladovať,tak mi to povedali v lekárni
@luciazen mne povedali, že aj zatvorené, tak to mám v chladničke stále. Je to nové u nás tak s tým nemajú ešte skúsenosti. Pozriem príbalový leták radšej.

Ahojte berieme druhu davku, len som ju vecer zabudla uz rozriedenu dat do chladnicky, zistila som to rano... Neviete, mozem to dopouzivat ci radsej rozrobit nove? Stalo sa vam to? Dakujem