Rinorgemina a alergická reakcia u dieťaťa
Ahojte dcéra má 5 rokov a na odporúčanie známej som začala dávať Rinorgeminu. Dnes je 6 deň ako jej striekam po jeden strek do každej dierky 2x denne. Ale po strieknuti začne často kychat aj sa jej spustia sople číre. Po nejakej hodine cca to prejde Je to v poriadku rozmýšľam či stým neskončit počas striekania je zdravá... Je alergik zatiaľ mačka a pes.
@nikola1507 syn mal pred rokom presne rovnakú reakciu. Už si nepamätám presnú schému, ako sa to dáva, ale nakoniec som mu to vysadila (krátko pred koncom užívania)
@katesocka má sa to dávať týždeň a 3 týždne pauza. A na 3 mesiace je to.. rozmýšľam tiež či to neskončit keďže vidím že jej to akoby aj zhoršuje.
Tak ono su to vlastne bakterie, ktoré striekas dieťaťu do nosa, takze ta reakcia je preto taká. Ono ta sliznuca, by sa mala obsadiť dobrymi bakteriami aby mohli potláčať tie patogenne. Ale v praxi to velmi nepomáha lebo stav sa zacne zhoršovať a prestáva sa s aplikáciou baktérií
@katesocka má sa to dávať týždeň a 3 týždne pauza. A na 3 mesiace je to.. rozmýšľam tiež či to neskončit keďže vidím že jej to akoby aj zhoršuje.
@nikola1507 no tak ten posledný mesiac som už nedávala celý týždeň. Ale zase musím povedať, že teda neviem či aj vďaka Rinogermine (plus pár mesiacov predtým bral broncho vaxom a ešte bol očkovaný proti chrípke) ale potom vydržal zdravý celý školský rok.
Tak ono su to vlastne bakterie, ktoré striekas dieťaťu do nosa, takze ta reakcia je preto taká. Ono ta sliznuca, by sa mala obsadiť dobrymi bakteriami aby mohli potláčať tie patogenne. Ale v praxi to velmi nepomáha lebo stav sa zacne zhoršovať a prestáva sa s aplikáciou baktérií
@anna777115 mne príde akoby jej sa stav zhoršil skôr ta alergia... Má častejšie prejavy alergie. Takže najlepšie je prestať stým?
@anna777115 mne príde akoby jej sa stav zhoršil skôr ta alergia... Má častejšie prejavy alergie. Takže najlepšie je prestať stým?
@nikola1507 treba to prekonzultovat s pediatrom alebo alergologom.

@nikola1507 syn mal pred rokom presne rovnakú reakciu. Už si nepamätám presnú schému, ako sa to dáva, ale nakoniec som mu to vysadila (krátko pred koncom užívania)