Riziko prenosu choroby od brata na novorodenca
Práve som v pôrodnici,doma mám chorého staršieho..teda už skoro mesiac sa to s ním vezie,že mu zatekaju hlieny a a z toho kašle najmä v noci,nemôže sa. Toho dostať
Čakáme na výsledky chlamýdie a pod
Bojím sa veľmi aby to nedostala mala aj keď teda ja som od neho neochorela..
Maličké ma tvoje protilátky, budú ho chrániť. Ak už mesiac je chorý, infekčný už zrejme nebude. Hlavne nech ho nepusinkuje, veľa vetraj a bude to snáď ok.
@anonym_autor koľko má starší?Dať mu respirator.Ani ty nevieš, pokým ti nebrali krv a výter či niečo nemáš.
Tak to by som ani jedno dieťa nemohla doniesť domov, lebo jeho súrodenec bol nonstop chorý, to by asi v pôrodnici ostali do 10r . 😉
@anonym_autor koľko má starší?Dať mu respirator.Ani ty nevieš, pokým ti nebrali krv a výter či niečo nemáš.
@anonym_db7 2,5 respirator by si nedal
Tak to by som ani jedno dieťa nemohla doniesť domov, lebo jeho súrodenec bol nonstop chorý, to by asi v pôrodnici ostali do 10r . 😉
@danielahamar a chytil niečo?
@anonym_autor moja nedostala ani 6.chorobu. je to veľmi individuálne. Co najviac ich izolovať, vetrať a nepusinkovat, nedávať mu nič do pusy. Zvládneš to, neboj

@anonym_autor no všetko je nevyspytateľne ak sa bojíte tak starší súrodenec k starým rodičom