icon

Riziko prenosu choroby od brata na novorodenca

Dnes o 13:48

Práve som v pôrodnici,doma mám chorého staršieho..teda už skoro mesiac sa to s ním vezie,že mu zatekaju hlieny a a z toho kašle najmä v noci,nemôže sa. Toho dostať
Čakáme na výsledky chlamýdie a pod
Bojím sa veľmi aby to nedostala mala aj keď teda ja som od neho neochorela..

anonym_e20efa
Dnes o 13:51

@anonym_autor no všetko je nevyspytateľne ak sa bojíte tak starší súrodenec k starým rodičom

anonym_33628a
Dnes o 13:54

Maličké ma tvoje protilátky, budú ho chrániť. Ak už mesiac je chorý, infekčný už zrejme nebude. Hlavne nech ho nepusinkuje, veľa vetraj a bude to snáď ok.

anonym_db7dfa
Dnes o 14:11

@anonym_autor koľko má starší?Dať mu respirator.Ani ty nevieš, pokým ti nebrali krv a výter či niečo nemáš.

danielahamar
Dnes o 14:43

Tak to by som ani jedno dieťa nemohla doniesť domov, lebo jeho súrodenec bol nonstop chorý, to by asi v pôrodnici ostali do 10r . 😉

autor
Dnes o 15:06
@anonym_db7dfa

@anonym_autor koľko má starší?Dať mu respirator.Ani ty nevieš, pokým ti nebrali krv a výter či niečo nemáš.

@anonym_db7 2,5 respirator by si nedal

autor
Dnes o 15:07
@danielahamar

Tak to by som ani jedno dieťa nemohla doniesť domov, lebo jeho súrodenec bol nonstop chorý, to by asi v pôrodnici ostali do 10r . 😉

@danielahamar a chytil niečo?

anonym_87d26e
Dnes o 16:27

@anonym_autor moja nedostala ani 6.chorobu. je to veľmi individuálne. Co najviac ich izolovať, vetrať a nepusinkovat, nedávať mu nič do pusy. Zvládneš to, neboj