icon

Ročné dieťa má už 5 dní horúčku

26. nov 2025

Maminy, Maly ma od soboty silnú nadchu, kasel a horucky. Vcera som už isla k lekárke a predpísala antibiotika a kvapky do uši, keďže sa jej zdali vnútri trosku zapálene. Dnes bude mat ešte len trietiu dávku antibiotík a rano ešte stále mal teplotu. Je to normalne? A nevadi,že toľko dni ma sirup nurofen kazdych cca 6-7 hodín? Ak dám panadol alebo cipok nejako mu nezabera

pribinak
26. nov 2025

ATB potrebuju 48 hod aby zabrali v plnej sile. A to, že dávaš nurofen 5 dni je ok. Môžeš striedať s panadolom

autor
26. nov 2025
@pribinak

ATB potrebuju 48 hod aby zabrali v plnej sile. A to, že dávaš nurofen 5 dni je ok. Môžeš striedať s panadolom

@pribinak ďakujem, to som nevedela

zuzacka16
26. nov 2025

väčšinou ATB zaberajú na tretí deň od užívania, dnes je len druhý deň čo užíva, takže zajtra by už malo byť lepšie, treba si to odsledovať, ak nebude do piatku lepšie, smer dr

autor
26. nov 2025
@zuzacka16

väčšinou ATB zaberajú na tretí deň od užívania, dnes je len druhý deň čo užíva, takže zajtra by už malo byť lepšie, treba si to odsledovať, ak nebude do piatku lepšie, smer dr

@zuzacka16 dakujem a ja koza som myslela,že hneď bude lepsie

autor
26. nov 2025
@zuzacka16

@zuzacka16 a každý den skoro kakal a teraz už tretí den nie, môže to byt kvôli chorobe?

zuzacka16
26. nov 2025
@anonym_autor

@zuzacka16 a každý den skoro kakal a teraz už tretí den nie, môže to byt kvôli chorobe?

@anonym_autor no z ATB to nebude, keďže ich začal brať až včera, môže byť aj kvôli chorobe, predpokladám, že aj menej papá, keď je teraz chorý, takže nemusí mať tak často stolicu..

autor
26. nov 2025
@zuzacka16

@anonym_autor no z ATB to nebude, keďže ich začal brať až včera, môže byť aj kvôli chorobe, predpokladám, že aj menej papá, keď je teraz chorý, takže nemusí mať tak často stolicu..

@zuzacka16 ano, bude to tým,že nic nechce, len mliecko pije

zuzacka16
26. nov 2025
@anonym_autor

@zuzacka16 ano, bude to tým,že nic nechce, len mliecko pije

@anonym_autor tak len dopĺňať hlavne tekutiny, keď sa mu polepší v chorobe, aj začne viac jesť, skoré uzdravenie 😉

autor
26. nov 2025
@zuzacka16

@anonym_autor tak len dopĺňať hlavne tekutiny, keď sa mu polepší v chorobe, aj začne viac jesť, skoré uzdravenie 😉

@zuzacka16 dakujeme

maryetta
26. nov 2025

Mali sme to iste. Ale moja stvrtok zacala mat prve priznaky. V piatok po obednom spanku sa to rozbehlo. V noci to bolo hrozne. Ale ona bez teploty len kasel. Sople.
A tiez dala stb. Aj by som povedala ze uz v nedelu bolo lepsie.
Kakala aj 3x za den.