Ročný syn má červené fliačky okolo úst. Čo pomôže?
Kto má podobný problém prosím ozvite sa , fliačky majú v strese malé bodky je to suché ale nakoľko nám idú zúbky aj tri naraz strašne veľa sliní a je to potom červené keď mu tie ústa utieram ☹
Iba jemne utierat / umyvat... ja som mala alvedra kremik na vyrazky okolo ust od slintania... neviem presne kao sa volal ale bol presne na toto aj to mal v nazve napisane 🙂 a nam to pomohlo vzdy..tgeraz to ma mala zase a neriesim, raz za den jej to natriem, ved to zmizne
moj maly mal raz taketo vyrazky, nenapadne sa mu to vysypalo aj okolo vlasov a po tele, s dalsimi priznakmi dr. diagnostikovala - teraz neviem ci hovorim spravne- 6. chorobu. Myslim, ze mal aj teplotu, ale ja som to nazvala, ako prislo, tak odislo (dokopy asi 5 dni), len na teplotu zabaly a nurofen, na vysyp mi napisala Excipial u- lipolocio- to je inac vynikajuca vec
ak vela slini, prip. si vsetko pcha do pusy, moze to mat aj kvasinkovy povod, skus holtov krem - nam pomohol 🙂
no aj my sme take mali, mala vela slintila, bolo to z toho. na taketo ale aj ine vyrazocky nam najlepsie fungovala masticka bepanthen

pise sa ekzem. pytas sa cim mu to natriet? kortikoidy odloz, na to sa nedavaju, kup si infadolan a skus.