icon

Rotavírus u novorodenca

rencika8
20. máj 2014

Ahojte,prosim vas ma niektora skusenost?ako sa to prejavovalo a hlavne ako sa to lieci?My mame v piatok len mesiac a dnes nam to zistili a dr.povedal ze namna to da len nejake kvapky.

ikika
20. máj 2014

@rencika8 fu, take male babatko... a nemali by ste ist do nemocnice? 😕

rencika8
autor
20. máj 2014

Ved prave ,on mi povedal ze sa nemam stresovat ze niektore mamicky z toho robia vedu a to sa mi zda dost cudny pristup

jonki
20. máj 2014

nase krstniatko malo ako 5 tyzdnove a boli v nemocnici....ale bola dehydratovana tak mozno koli tomu 😉 skore uzdravenie prajem 😉

417781
20. máj 2014

fuha...a nie je to nahodou nepovinne "očkovanie" proti rotavirusom?...určite by som išla do nemocnice hned teraz ...lekarka nie je všeboh...obzvlasť u takeho malinkého babatka...tam môže byť nebezpečná aj chrípka

magic08
20. máj 2014

@rencika8 rotavirus nie su sopliky, na tkore dostanes kvapky a ides domov... ak ma dieta vysoke horucky, hnacky a zvracia hrozi dehydratacia a to uz mesacneho baba moze mat fatalne nasledky... asi by som stav dietata odkonzultovala aj s inym lekarom, prip. zbehla na pohotovost...

sasena033
20. máj 2014

u novorodenča treba zvlast davat pozor rotavirus je dost zakerny dietca sa ryčhlo dehydruje ☹ tam jedine infuzie lieky nato niesu len dieta a probiotika na čreva pri rotaviruse je dieta dlhsie a probiotika tiez dlhodobo moje deti ho zrejme pre par tyzdnami prekonali tiez no nam nebrala ani vyter nič len kazala dietovat ale trvalo to dost dlho 10 dni dieta 6 dni prehanačky a 4 dni vračali , ja by som isla n apohotovost za seba určite pretoze ja ani neviem čo mali kedze stal elen kazala dietvoat uz davno mala brat vyter a ked si hospitalizovana beru vsetko vyter, stoliču, krv a hlavne si pod kontrolou a nemusis sa bat dehyddratačie

milota164
20. máj 2014

ak ma teplotu , vracia a ma hnacku urcite by som isla s takym malym babom na pohotovost

agnes28
21. máj 2014

zakladateľka vôbec nenapísala aké má príznaky jej synček. možno u dojčeného novorodenca nie sú také akútne. lekár to vie hádam posúdiť. v každom prípade mohla napísať viac a namiesto otázky otvoriť diskusiu.

agnes28
21. máj 2014

ospravedlňujem sa, až teraz vidím že to neni otázka🙂 aké má teda príznaky @rencika8 ?

zoloe
21. máj 2014

moja mala rotavirus ako 3 tyždňová, chytila od staršieho brata, mala trochu zvýšenú teplotu 1 deň a pár krát ju prehnalo. to bolo všetko. bola plne dojčená.