icon

S čím kombinovať Ventolin?

1. okt 2022

Ach dievčatá porazi maaaaaa.bola som dnes na pohotovosti, mam rok a pol starú dcerku, sople, a kašeľ, suchy dráždivý. prvýkrát je takto chorá.predpisala ventolin 3x denne 2ml a prednison tabletu rozdrviť a zjesť na noc. čo ešte mám dať alebo už nič? V spanku ju hrozne dusi a ja sa tak strašne bojim 😭😭😭 samozrejme odsavam sople, zvlhčujem vzduch, vyššie hlava, natieram hrudnik masťou.

Strana
z2
autor
1. okt 2022

@stanislavicenka dala som aj ten.. ach vážne 😔 verim ze ho nebude musieť užívať dlho.. popravde už chcem mať s tým kašľom pokoj, skúšam dávať aj sirup zo smrečkovych vyhonkov 😔

anavixy
1. okt 2022

Nestresujte sa… urcite to nie je liek na uzivanie len tak, ale “neskodi na srdce”, moze ho svojimi ucinkami ovplyvnit, no je to podla studii zriedkave…

autor
2. okt 2022

Ahojte baby, tak hlásim že noc bola dobrá, kaslala ovela menej, ráno sa mi podarilo dat do nej prednison v totalne osladenom čaji, a už kašle vlhko.. je to dobré znamenie? Môžem teraz stále dávať ventolin a po polhodine solmucol? Ach je mi tak luto do nej pchať toľké lieky 😏 mimo toho som zistila že jej idú prvé stoličky vrchné, spodné už su vonku .. 🙄

deniskap
2. okt 2022

kupis normalne v lekarni.je vo forme ampuliek,jedna ampulka cca 6 €,staci ti kupit zopar na zaciatok,aby si vyskusala.cast ampulky zriedis a vincentkou a dieta inhaluje.

autor
2. okt 2022

@deniskap ďakujem skúsim

Strana
z2