S čím kombinovať Ventolin?
Ach dievčatá porazi maaaaaa.bola som dnes na pohotovosti, mam rok a pol starú dcerku, sople, a kašeľ, suchy dráždivý. prvýkrát je takto chorá.predpisala ventolin 3x denne 2ml a prednison tabletu rozdrviť a zjesť na noc. čo ešte mám dať alebo už nič? V spanku ju hrozne dusi a ja sa tak strašne bojim 😭😭😭 samozrejme odsavam sople, zvlhčujem vzduch, vyššie hlava, natieram hrudnik masťou.
Ahojte baby, tak hlásim že noc bola dobrá, kaslala ovela menej, ráno sa mi podarilo dat do nej prednison v totalne osladenom čaji, a už kašle vlhko.. je to dobré znamenie? Môžem teraz stále dávať ventolin a po polhodine solmucol? Ach je mi tak luto do nej pchať toľké lieky 😏 mimo toho som zistila že jej idú prvé stoličky vrchné, spodné už su vonku .. 🙄
kupis normalne v lekarni.je vo forme ampuliek,jedna ampulka cca 6 €,staci ti kupit zopar na zaciatok,aby si vyskusala.cast ampulky zriedis a vincentkou a dieta inhaluje.
@deniskap ďakujem skúsim

@stanislavicenka dala som aj ten.. ach vážne 😔 verim ze ho nebude musieť užívať dlho.. popravde už chcem mať s tým kašľom pokoj, skúšam dávať aj sirup zo smrečkovych vyhonkov 😔