S čím nahradiť kravské mlieko, keď má dieťa hnačku?
Prosim vas poradte mi moj malý na hnacku...takze doktorka nam dala dietu...moj drobec pred spanim vecer a v noci sa budi na kakao...Mame zakazane kravske mlieko. Scim mu mozem nahradit kakavko s kravskeho prevareneho mlieka? Bez kakava ani spat nechce ist a v noci strasne placka za ním...
Nepises kolko ma maly mesiacov alebo rokov, nasa ma 3 roky a stale pije nutrilon
sójové by som nedávala (sója je alergén), v mandľovom nie je pridaný cukor ? ja odporúčam kozie
Pokiaľ má hnačku,tak žiadne,cierny cajik počas dňa, a aj to granko,by som nateraz úplne zrusila,ked tak čisté ryžové,kozie urcite nie.
zo dna na den dieta neodnaucis od granka a neznesitelny zachvat revu nie kazda matka zvladne s chaldnou hlavou. Ak bude velmi zle tak tom pripade pouzi bezlaktozove mlieko podla veku resp podla toho co pije normalne bud UM bezlaktozove ako su napr tie francuzke mlieka alebo v lekarni ti poradia,alebo klasicke kravske bezlaktozove mlieko.Snazila by som sa bez toho mliecka vydrzat aspon kym sa stav troska nezlepsi....ale vzdy sa najde nejake to ale.
Skus bezlaktozove mlieko...napr. Bebu...400 g stoji cca 9 eur...nasa ho tiez ma pri hnackach

kozím, sójovým, ryžovým, mandľovým...poskúšaj a uvidíš čo mu bude chutiť 🙂