Sada na zmrazenie kliešťa
Ahojte, potrebujem poradit. Maly mal pred dvoma dňami kliešťa. Kupila som pred mesiacom take pero na mrazenie, tak som to pouzila. Ale na tom mieste, kde som pouzila to mraziace pero, ostal malemu cerveny fľak, dnes po 2 dnoch, je taky bordovy. Ktore používate prípravky na zmrazenie kliešťa, tak ste sa s tym streli?

Je to len drobna omrzlina. Zahoji sa to ako popalenina, bez jazvy. Ja mam atix spray a tiez sa nam to stalo, ked sme "prepiskli" dlzku posobenia
Je to len drobna omrzlina. Zahoji sa to ako popalenina, bez jazvy. Ja mam atix spray a tiez sa nam to stalo, ked sme "prepiskli" dlzku posobenia
@viestta no Ved prave ma to šokovalo, lebo to bol jeden strek, sekunda a toto tam ostalo 🙈🙈. Googlila som aj nejake info a nic. Prave s tebou som sa o tych mraziacich perách bavila, ze su fajn. Ja uz neviem. Striekam deti, za 9 rokov ani jeden kliešť a za posledny rok mame druheho. Z prveho v zivote, co chytil v novembri ako zbieral korytnacke listy, mal hned boriéiozu. Teraz druhy a zase fľak 🙈🙈🙈. Tak asi bude chodit v overale 🤣🤣🤣
@viestta no Ved prave ma to šokovalo, lebo to bol jeden strek, sekunda a toto tam ostalo 🙈🙈. Googlila som aj nejake info a nic. Prave s tebou som sa o tych mraziacich perách bavila, ze su fajn. Ja uz neviem. Striekam deti, za 9 rokov ani jeden kliešť a za posledny rok mame druheho. Z prveho v zivote, co chytil v novembri ako zbieral korytnacke listy, mal hned boriéiozu. Teraz druhy a zase fľak 🙈🙈🙈. Tak asi bude chodit v overale 🤣🤣🤣
@betulinka1 neviem, s tymto fakt nemam skusenost, ten atix funguje a funguje aj hocijaky dezodorant alebo lak na vlasy spray. Mna to naucila pouzivat sestricka v Polsku, klasickym fa-ckom pod pazuchy klieste vyberala. Ten atix je na rovnakom principe.
@betulinka1 nedala si ho blízko pokožky? má byť 1 cm od kliešťa
@betulinka1 nedala si ho blízko pokožky? má byť 1 cm od kliešťa
@maranco veru asi dala 🙈🙈🙈 samozrejme som skusila najprv na sebe, ze ci to neboli. A ja nemam ziadny fľak.
Vraj prípravky na mrazenie nie sú dobré, často ostáva hlavička. Ja som to použila 2x, raz u dcéry - ostala hlavička, raz na sebe a tiež mi ostala. Namydli uterák a pošúchaj, kliešť sa pustí sám.