icon

Sam simplex či Hylak forte? Poradíte?

erika1111
12. aug 2011

krsniatko bude mat v stredu 3tyzdne.ma problem zo stolicou.kupila som sam simplex ale je pisane ze od 3tyzdnov.tak teraz neviem ci vadi tych par dni alebo kupit radsej hylak.kto poradi??

bubu4125
12. aug 2011

my berieme sab simplex od cca 9týždňov...lenže dcéra vtedy nemala v podstate ani mesiac!
narodila sa na 27tt, tak cca od 36tt berie kvapky! a sú dobré!

kukujka
12. aug 2011

ved hylak kvapky sa davaju pri hnacke podla mna nieje vhodny pre tak male babo.nepises ake problemy ma so stolicou ak sa nemoze vykakat tak hylakom to len zhorsis

emapol
12. aug 2011

Mala by si napisat o ake problemy presne ide. Sab simplex je podla mna na nafukovanie- ak si nemoze odprdiet, pri tvorbe plynov v crevach, hylak je na hnacky.

xlucia
12. aug 2011

@erika1111 a co presne malej je???? sab siplex je aby sa vyprdel, hylak je na obnovenie crevnej mikroflory

erika1111
autor
13. aug 2011

nemohla sa vykakat.takze sab simplex.diky.

ilona3
23. aug 2011

@erika1111 my mame najlepšiu skusenost s kvapkami biogaia. Deti mali všetky koliky a boleli ich brušká. Prvydvaja dostavali sab simplex a fungovali sme aj s rurkou. Najmladsiemu som dávala najskôr tiež sab simplex a rurku kym mi kamoska neporadila biogaiu, ked sme prešli na biogaiu prestali sme pouzivat rurku lebo nebolo treba. Sab simplex sme užívali od cca 2 týždňa a ked mal 2 mes začali sme s biogaiou.