icon

Samoliečba kiahní: -Fenistil a hypermangán

13. apr 2025

Ahojte, prosím vás je toto ešte OK priebeh na samoliecbu alebo s tým mám kontaktovať Dr?
Kupem v hypermangane a dávam fenistil kvapky.

Samoliečba kiahní: -Fenistil a hypermangánSamoliečba kiahní: -Fenistil a hypermangánSamoliečba kiahní: -Fenistil a hypermangán
kukulienka83
13. apr 2025

To zvládnete nebojte...dr môžte kontaktovať telefonicky, ale či vám poradí ešte niečo iné... vysypaný je ako pri kiahnach...tiež moji chlapci boli riadne. Tiež mi vtedy dr poradila len fenistil kvapky a ja som kúpala v ovsených vlockach... Pri zvýšenej teplote Paralen.

miruska655
13. apr 2025

Určite by som išla do lekárne a zakúpila toto, trošku to zmierni svrbenie a dieťaťu sa uľaví, moji synovia mali v januári jeden a vo februári druhý kiahne, natierala som ich 3 x denne tiež mali kiahne doslova všade a toto bola záchrana

autor
13. apr 2025

@kukulienka83 ďakujem 🙏 teraz mal 2 dni po sebe 39 horúčky tak snáď zajtra bude lepšie.

autor
13. apr 2025

@miruska655 áno? Lebo všade počúvam ze ničím nenetierat tak ja už neviem 🙏 ale chcem mu pomôcť. Teraz na večer som ešte od kamošky zohnala ditiaden lebo ten fenistil bol slabý na takýto stav

kukulienka83
13. apr 2025

Môj mladší mal horšie a hlavne v oblasti medzi nohami, až v rituše a jediné čo nás zachránilo bol klasický tekutý púder...dokonca sama sestrička u dr mi ho poradila keď som volala čo mám robiť....

autor
14. apr 2025

@kukulienka83 to mi zas každý hovorí ze nemám dávať, ze predlžuje hojenie. Ach kto sa v tom má vyznať už 🙈🙈

miruska655
14. apr 2025

Áno dávala som nám to doktor odporučil a pomohlo samozrejme

mimka11111
14. apr 2025

Ahoj, tak nám nepomohlo práve nič,len čistá voda....čímkoľvek som syna natrela,koža ho strašne stúpala....takže u nás pomohla len čistá voda....aj napriek tomu mal kiahne zapálené a mňa 9 deň dostal 39st.teploty....proste katastrofa, tiež bol celý kiahnami obsypany....na 10 deň som už riešila doktorku a dala ATB ...potom už bolo lepšie

kukulienka83
14. apr 2025

Áno, každý radi niečo iné...ja som bola v stave že skúsim čokoľvek a čuduj sa svete...ten zatracovaný tekutý púder najlepšie pomohol...😁

marki07
15. apr 2025

O hypermangane pri kiahnach som ešte nepočula,najlepšie zaberá podľa mňa tekutý púder.