Samoliečba kiahní: -Fenistil a hypermangán
Ahojte, prosím vás je toto ešte OK priebeh na samoliecbu alebo s tým mám kontaktovať Dr?
Kupem v hypermangane a dávam fenistil kvapky.

@kukulienka83 ďakujem 🙏 teraz mal 2 dni po sebe 39 horúčky tak snáď zajtra bude lepšie.
@miruska655 áno? Lebo všade počúvam ze ničím nenetierat tak ja už neviem 🙏 ale chcem mu pomôcť. Teraz na večer som ešte od kamošky zohnala ditiaden lebo ten fenistil bol slabý na takýto stav
Môj mladší mal horšie a hlavne v oblasti medzi nohami, až v rituše a jediné čo nás zachránilo bol klasický tekutý púder...dokonca sama sestrička u dr mi ho poradila keď som volala čo mám robiť....
@kukulienka83 to mi zas každý hovorí ze nemám dávať, ze predlžuje hojenie. Ach kto sa v tom má vyznať už 🙈🙈
Áno dávala som nám to doktor odporučil a pomohlo samozrejme
Ahoj, tak nám nepomohlo práve nič,len čistá voda....čímkoľvek som syna natrela,koža ho strašne stúpala....takže u nás pomohla len čistá voda....aj napriek tomu mal kiahne zapálené a mňa 9 deň dostal 39st.teploty....proste katastrofa, tiež bol celý kiahnami obsypany....na 10 deň som už riešila doktorku a dala ATB ...potom už bolo lepšie
Áno, každý radi niečo iné...ja som bola v stave že skúsim čokoľvek a čuduj sa svete...ten zatracovaný tekutý púder najlepšie pomohol...😁
O hypermangane pri kiahnach som ešte nepočula,najlepšie zaberá podľa mňa tekutý púder.

To zvládnete nebojte...dr môžte kontaktovať telefonicky, ale či vám poradí ešte niečo iné... vysypaný je ako pri kiahnach...tiež moji chlapci boli riadne. Tiež mi vtedy dr poradila len fenistil kvapky a ja som kúpala v ovsených vlockach... Pri zvýšenej teplote Paralen.