icon

Sexuálny vývin 9 ročného syna

lunedi
1. jan 2022

Prosím o radu. Zaujíma ma sexuálny vývin u 9 ročného syna. Predtým som si všimla,že bežne sa stávalo,že ...ako to napísať. No že sa mu postavilo prirodzenie. Najmä ráno,keď sa zobudil. To pokladám za normálne.
Skôr ma znepokojuje,že som to už dlhšiu dobu nespozorovala. Aj som sa ho na to opýtala,povedal,že sa mu to už nestáva. Čo ma celkom znepokojilo. Myslíte,že je to normálne,alebo mám riešiť urológa.
Ďakujem za rady a názory.

liljana
1. jan 2022

To chodis syna kazdy den kontrolovat ci mu, ehm (ne)stoji?? Ak mas iba tento problem, si stastny clovek. Ak sa to stalo, tak sa to proste raz stalo. Ak sa to uz nestava, tiez je to normalne, ved ma cas do 14-16r na plnu pohlavnu zrelost.

romea
1. jan 2022

@lunedi no chlapcom a mužom sa ma ráno postaviť, ak nie napríklad vekom uz to nejde, znamená to menší problém, ale nie som si istá, mozno sa ozve nejaký chlap

lunedi
autor
1. jan 2022

@liljana tak nechodim ho samozrejme kontrolovať. Len som si to nejako teraz uvedomila. Tak nikde som sa nedočitala info o tychto veciach. Tak ako normálna mama chcem mať v buducnosti aj vnúčatá 🤷‍♀️

liljana
1. jan 2022

@lunedi Pride to vtedy, ked to ma prist. Niekde skor, inde neskor, ale velmi nepravdepodobne, ze uz v 9 tich. Este si par rokov pockas do puberty.

lunedi
autor
1. jan 2022

@liljana nemáme žiaĺ v rodine inych chlapcov,sestry majú všetky dievčence. Tak sa nemam ani koho opýtať. Tak preto tá otazka je tu. Je tu veĺa mamiciek,čo majú veĺa skuseností. ♥️

mmoonna
1. jan 2022

@lunedi v tom veku určite ešte nie je pohlavne zrelý,tak si myslím,že je úplne v poriadku,že raz sa mu to stane a raz nie.

lunedi
autor
1. jan 2022

@mmoonna ďakujem krásne za odpoveď. Som myslela,že jak to začalo....tak to bude normalne ďalej. Na internete keď hĺadate nejaké podobné odpovede,tak mi vyhodí kadejaké info ohĺ. Pedofilie 🙄 žiadne relevantné odpobede,len samé hlúposti

liljana
1. jan 2022

@lunedi Ked si zacne davat dole plagaty spidermana,... zo steny a zacne miesto nich vylepovat modelky, vtedy bude ten spravny cas.

lunedi
autor
1. jan 2022

@liljana 😁super indícia 😂to ma nenapadlo.

liljana
Autor odpoveď zmazal
natalia1619
1. jan 2022

@lunedi ak by ti to stale nedalo spat tak skus napisat bud do skupiny zdravotnici na mk alebo @magimi je p. dr. mozno ti bude vediet fundovanejsie odpovedat 😉

adka176
Autor odpoveď zmazal
lunedi
autor
1. jan 2022

@natalia1619 ďakujem veĺmi pekne. 😁😊👍

via88
1. jan 2022

@lunedi ja napriklad chapem znepokojenie, lebo moze to byt fakt priznak hocicoho, ale tak nie este v tomto veku. Ved ja neviem ako ine baby, ale ja menzes som tiez dostabala postupne. Dostala som tak dva mesiace nic, tak zasa a potom nic a tak… ja mam tiez chlapca, verim ze vsetko zvladneme, aj pubertu 😁

lunedi
autor
1. jan 2022

@adka176 neriešim to z hladiska jeho sexuality. Zaujima ma to z čisto zdravotného hladiska. So synom som zatiaĺ tieto veci skutočne ako sú neriešila,ešte som mu nevysvetlovala že to nemá len na cikanie. Len viackat mi predtym povedal,ze ho bolí pipik-naco som sla pozriet,čo ho asi tak tam moze boliet...a teda preto som postrehla,ze sa mu teda uz "stavia" 🤷‍♀️.
Tak som to brala ako normal...ze asi je to u chalanov bezne od takeho skoreho veku.
Len teda,ma napadlo dnes....ze už dlho za mnou s touto vecou neprisiel. Tak som sa ho na to opytala....a povedal,ze uz dlho s tym nemal problem. Tak zato som chvela vediet rady a skusenosti ostatnych maminiek.

lunedi
autor
1. jan 2022

@via88 ďakujem ,ste zlatá...ja to vsetko len zo zdrav.hladiska. 🤷‍♀️ lebo furt sme s niečim mali problemy...najskôr s predkozkou,potom s jednym semennikom..

via88
1. jan 2022

@lunedi aj my semenik riesime, uz aj operovany bol, nevieme, ci bude semenik Ok, cakame, tak ja chapem 🙂

lunedi
autor
1. jan 2022

@via88 verím,že budete v poriadku. Držim silno palce ♥️