Sexuálny vývin 9 ročného syna
Prosím o radu. Zaujíma ma sexuálny vývin u 9 ročného syna. Predtým som si všimla,že bežne sa stávalo,že ...ako to napísať. No že sa mu postavilo prirodzenie. Najmä ráno,keď sa zobudil. To pokladám za normálne.
Skôr ma znepokojuje,že som to už dlhšiu dobu nespozorovala. Aj som sa ho na to opýtala,povedal,že sa mu to už nestáva. Čo ma celkom znepokojilo. Myslíte,že je to normálne,alebo mám riešiť urológa.
Ďakujem za rady a názory.
@natalia1619 ďakujem veĺmi pekne. 😁😊👍
@lunedi ja napriklad chapem znepokojenie, lebo moze to byt fakt priznak hocicoho, ale tak nie este v tomto veku. Ved ja neviem ako ine baby, ale ja menzes som tiez dostabala postupne. Dostala som tak dva mesiace nic, tak zasa a potom nic a tak… ja mam tiez chlapca, verim ze vsetko zvladneme, aj pubertu 😁
@adka176 neriešim to z hladiska jeho sexuality. Zaujima ma to z čisto zdravotného hladiska. So synom som zatiaĺ tieto veci skutočne ako sú neriešila,ešte som mu nevysvetlovala že to nemá len na cikanie. Len viackat mi predtym povedal,ze ho bolí pipik-naco som sla pozriet,čo ho asi tak tam moze boliet...a teda preto som postrehla,ze sa mu teda uz "stavia" 🤷♀️.
Tak som to brala ako normal...ze asi je to u chalanov bezne od takeho skoreho veku.
Len teda,ma napadlo dnes....ze už dlho za mnou s touto vecou neprisiel. Tak som sa ho na to opytala....a povedal,ze uz dlho s tym nemal problem. Tak zato som chvela vediet rady a skusenosti ostatnych maminiek.

To chodis syna kazdy den kontrolovat ci mu, ehm (ne)stoji?? Ak mas iba tento problem, si stastny clovek. Ak sa to stalo, tak sa to proste raz stalo. Ak sa to uz nestava, tiez je to normalne, ved ma cas do 14-16r na plnu pohlavnu zrelost.