icon

Šiesta choroba

gyarmati
1. máj 2013

Ahojte.Mamičky čo máte skúsenosti s chorobou nazývanou Šiesta choroba,chcela by som sa opýtať.Moja 6 mesačná dcérka dostala tú chorobu,máme to 3 deň,tak by nám to pomaličky už malo prejsť.Malá predtým krásne papala,mala už aj príkrmy,ale teraz pije mliečko,aj to len 3x 5O ml,a pije ešte čaj.Po vyzdravení vaše detičky papali zasa s chuťou?Bojím sa že to nechutenstvo bude trvať dlhšie.

sante81
1. máj 2013

@gyarmati 6 dni horučky, papala malo, na ten 6 den sa celá vysypala. dostali sme kvapky fenistil, a z neho bola viac ospala. potom začala papat normálne.

gyarmati
autor
1. máj 2013

@sante81 Ano,po horúčkach sa ešte vysipe,to máme ešte pred sebou ☹ ,tak jej môžem dávať Fenistil kvapky?Dúfam že sa jej chuť do jedla vráti,hrozné je ju takto vidieť.Ďakujem ti za odpoveď a prajem krásny deň!

0550
1. máj 2013

my sme to prežívali pred pár dňami tiež nič nepapal a teraz je všetko poriadku papá jedna radosť Neboj prejde to 😀

gyarmati
autor
1. máj 2013

@550 Tak som kľudnejšia,ďakujem pekne 🙂

molka
1. máj 2013

@gyarmati aj moja malá to mala, je to tá najľahšia detská choroba, neboj sa. 🙂
Fenistil by som jej zbytočne nedávala, nám to ani doktorka neradila, veď ten výsyp vôbec nesvrbí a zmizne aj sám, tak načo zbytočne zaťažovať dieťa chémiou.

gyarmati
autor
1. máj 2013

@molka Ďakujem pekne!Ja viem že sú aj vážnejšie choroby,ale keď sa malá trápi,je to hrozný pohľad 😔

katieg85
1. máj 2013

@gyarmati suhlasim z
@molka ,netreba na tu chorobu nic davat.trva taky tyzden.moji 3 dni horucky a potom sa vysipali.tiez nechceli jest a boli mrzuty.jedine iba ked je horucka tak znizovat,dakto pri tej chorobe ma aj vysoke horucky. 🙂