Šieste choroba a kŕče v brušku

21. máj 2022

Zdravim. Naša malá má 6tu chorobu horúčky už odzneli teraz má výsyp..lenže má dáke kŕče..myslim že v brušku lebo sa hrá pekne a zrazu vystrie nôžky napne sa a chvìlu poplače...v noci sa mrví a nespí zobudí sa..pritom už spávala celú noc od 2.mesiaca..teraz má 9...zúbky ešte nemá čiže mi napadlo či by náhodou nie tie...keđ sa napije dáme cumeľ tak je na chvíľu dobre...pije veľmi veľa vodičky ale papá pomenej...kedy by ste to riešili lekárom? Alebo nejaké skúsenosti?

nina004
21. máj 2022

Ahoj, náš malý mal šiestu chorobu a potom ako mu skončila a už ani výsyp nebol tak silný ,tak sme objavili prvé zuby. Naša dr vravela ,že sa to často stáva ,že pri prvých zuboch sa môže aj nejaká takáto choroba objaviť. Nášmu sa zuby často prejavujú aj hnačkou. Väčšinou je nekľudný a všetko hryzie ,najviac cumeľ,ale tu tvrdú časť. Snažím sa mu dávať veľa tekutín a nakoľko mi vtedy nechce nič jesť,tak dávam len mlieko a pečivo hlavne kôrku z chleba žuje. Skúste jej dať nejaké hryzátko chladené alebo keď máte pocit ,že zúbky tak na noc aspoň namazať dasienka.

autor
21. máj 2022

@nina004 táto odpoveď ma trošku upokojila lebo má dosť sliniek tak možno z toho dačo bude. Oki skúsim to,ďakujem krásne.❤️