Silný kašeľ po prebudení. Čo to môže byť?

marosko08
10. júl 2009

ahojte.moj maly ma 8mesiacov a v 4.mesiaci sme boli v nemocnici so zapalom priedusiek.jeho ocko v detstve bol prieduskar.ale neviem,ci jeho kaslik ma s tym neaky suvis.z nicoho-nic sa rozkasle,nieje to suchy kasel,potom to poprehlta.najviac kasle rano,ked sa zobudza,alebo ked place.stalo sa mi,ze som ho dala spinkat a rozplakal sa a ked som ho vyberala z postielky,uz len-len lapal po dychu a kaslal z poslednych sil.lekarka sa vyjadrila,ze dycha cisto,hrdielko je dobre.ci su to neake hlieniky z nedavnej choroby-netusim.ak niekto vie poradit,budem mu moc vdacna.dakujem Katarina

lenka386
10. júl 2009

ahoj! Nema drobec sopliky? Skus mu odsat, alebo nam pomahalo(ale to najma v zime, ked bol suchy vzduch) kamilky pri postielke..

marosko08
autor
10. júl 2009

dakujem,ale sopliky uz davno nemame a mam v izbycke aj zvlhcovac vzduchu,aj solnu lampu.

jananinka
10. júl 2009

marosko08, a to ta lekarka takto vybavila? ze nic mu nie je? asi by som zasla k druhej, urcite nekasle len tak zo srandy. ako dlho tak kasle?

marosko08
autor
10. júl 2009

niee,liecili sme sa uz asi 1 a 1/2mesiaca-raz na zapal hrdielka,potom suchy kaslik.same sirupceky,imunal..aj zodac na zapal.zo sucheho kasla je tento a stale.nasla som si tuna diskusiu,ze si jedna mamina nahrala kaslik na diktafon.urobim to aj ja a zajdem za lekarkou znovu.