Silný suchý kašeľ u 4-ročnej dcérky
Dcéra (4r) už tretí týždeň ju drží silný suchý kašeľ.. dobrala antibiotiká od doktorky a nič, minulý týždeň dostala robitussin vo flaske už ma len tak na zajtra a stále sa mi to zdá rovnaké.. Už ani neviem či sa mam obracať na doktorku, pretože momentálne funguje cez telefón preto skúšam tu.. viete poradiť nejaký super voľné dostupný liek alebo domáci recept? V noci od kasla nevie ani spať 😔
alebo jazvecia mast ,najlepšie od poľovníka ak nie tak z lekárne
Ja liekom na nadchu a kasel neverim,aj tak mne ani detom nikdy nezaberu,stoji to kopec penazi...ale ked chces,este kalciovy sirup nejaky...a treba sby dychsla cerstvy vlhky vzduch,napriklad teraz kef mrzne na chvilu otvor okno,dobre ju oblec a nech dycha tento vzduch,
Lieky neviem ale na spanie jej skus dat extra vankus aby bola vyvysena. Ked mam kasel, tak mi je najhorsie ked si lahnem, vtedy kasel okamzite zacne. Spavam v polosede. A velmi prijemne je lezat hrudou na niecom teplom. Ked som mala 12 a mala zapal pluc, mama ma uspavala tak ze som bola opreta o nu.

Skúste dithiaden..nam to pomohlo úplne ukludnilo kasel..alebo zodac je dostupný aj bez predpisu samozrejme mne to obvodná poradila ked uz kasel absolútne neprestával tak kazala brat toto ..moja mala 7rokov ale aj tak lepšie sa poradiť z lekárom ...to co nám pomohlo nemusi niekomu tiez