icon

Sinupret - skúsenosti

janullikle
5. máj 2016

http://www.sinupret.sk/

Ake su vase skusenisti s tymto produktom? Ak boli neziaduce ucinky ako sa prejavili? Dakujem

julka188
•
5. máj 2016

my sme davali synovi, aj manzel pil sirup, pomahalo, ale nie nejak zazracne rychlo. mam pocit ze synovi sa vyhadzali z toho nejake vyrazky /raz okolo ust, raz okolo pupka/, ale nemam to este odsledovane na 100% - syn je vsak alergik a domnievam sa, ze mu tam vadi nejaka bylinka.

jamabe
•
5. máj 2016

My to dcérke dávame kvapky, keď má soplíky a kašeľ.. Skôr jej s tým prejdú. Ja som teraz naposledy vyskúšala tabletky - nádcha mi skončila veľmi rýchlo, ale ja som konbinovala aj s výplachmi nosa, tak neviem, či to bolo sinupretom či tými výplachmi 🙂

zuzka_1985
•
5. máj 2016

ja to malemu davam ked ma spoliky na uvolnenie hlienov a nemal (klop klop) ziadne neziaduce ucinky

maminkasisa
•
5. máj 2016

ja som to skusala u syna /kvapky/, aspon podla mna nic extra, a neboli neziaduce ucinky, uz to nebudeme uzivat....

hrjanka
•
5. máj 2016

dcérka bola prechladnutá už niekoľkokrát a vždy jej dávam len kvapky Sinupret a parádne zaberajú, do pár dní sa zbaví aj silného kašľa, vedľajšie účinky som zatiaľ nezaregistrovala žiadne

stastnablcha
•
6. máj 2016

ja mam sinupred rada.. kombinujem ho s inymi prevazne babskymi receptami alebo homeopatiou ale davam aj toto vzdy ked su sopliky

martinka13
•
6. máj 2016

Výborný na odhlienenie.

kacarina
•
6. máj 2016

Nam ho odporucila pediatricka, davame ho detom, ked maju nadchu resp. ked sopliky 3-4 dni neprestavaju, nos sa zacne upchavat a podla inych priznakov je dost pravdepodobne, ze sa z toho vyvinie nieco viac ... Vtedy zacnem davat nosove kvapky + Sinupret prip. este kvapky Kaloba k tomu, to je nasa overena kombinacia 🙂 Nie vzdy sa samozrejme podari chorobu odvratit, ale so Sinupretom pokracujeme, aj ak lekarka naordinuje ine lieky...

mirka822
•
6. máj 2016

Pomáhá pomaleji, ale za to na delší dobu. Od podzimu do jaramívám často rýmu, která se mi vrací. Většinou pak stačí brát Sinupret a po čase odezní a rýma se znovu vrátí třeba za 2 měsíce. 🙂

pehavcek
•
6. máj 2016

Mne pomohli tablety pri silnom zápale dutín keď mi už hrozilo prepichovanie.uvolnilo mi to doslova hrce hlienov a bolo po zapale