Sirup na ukľudnenie pre 2,5-ročné dieťa
Ahojte, mala ma 2a pol roka ale je velmi hyperaktivna velmi vela nervov a energie ma v sebe viete mi poradit nejaky sirup na ukludenie ? 😊
@olivia2001 kamoska dáva Pediakid.. ale či pomáha, neviem, na mojich deťoch som neskúšala zatial
To ako fakt ?
@dskjhfdlkdjhl snou mozem bit vonku aj cely den to je uplne jedno 😊
@alchemilkazltozelena to mi odporucila aj Dr. Ale som pocula ze to vobec nepomaha preto sa pytam 🤔
@irusa ako co ?
@olivia2001 že pravdepodobne je živé dieťa a ty už v dvoch rokoch chces do nej trepať sirupy na ukludnenie?
@olivia2001 sedalia
S dcerkou je vsetko v poriadku. V 2r deti skackaju ako na strune cely den.
Ty si daj sirup, aby si mala dosť energie.
Alebo na sebe zapracuj, aby si mala energiu na dieta-denne cerstva zelenina a ovocie a aktivny pohyb (beh, kardio, posilka....) a dobra nalada ;)
@olivia2001 pre dcérku odporúčam vysadiť cukor vo forme nezdravých sladkostí, čokolády a cukríky a Ty si nasaď magnézium..snáď nechceš tlmiť zdravé dieťa chémiou🤦♀️
@olivia2001 Treba vela behat po vonku a sirup je vyborny Sedalia, pokojne aj 2x denne.
Zeny ja som sa nepytala na vas nazor ohladom mojej dcery ja a nasa doktorka vieme co je najlepsie pre moju dceru tak prosim vas len mi dajte a povecte ktory sirup je najlepsie nic ine som sa nepytala🙏
@olivia2001 snáď doktorka vie odporučiť liek na ukludnenie pre dvojročnú. Dúfam, že nič také neexistuje.
@letfenixa treba citat vyssie co som pisala 😉
@olivia2001 Keď ty a doktorka viete najlepšie, tak potom akú odpoveď hľadáš tu??? Rieši doktorka vzťah stravy, cukru a správania ? rieši doktorka neurológiu? alebo len treba dieťa oblbnúť chémiou a neriešiť príčinu “problému” ? či nevie lekárka len dávkovanie sirupu, po ktorom má byť tvoje dieťa letargické? nerozumiem

@olivia2001 Pohyb na cerstvom vzduchu, 2-krat za den, po dve hodinky a bude to lepsie.