Škodí anatomický vankúš pre 2,5 ročné dieťa?

tatisna
9. apr 2019

Ahojte, môj 2,5 ročný loptoš mi nechce zaspať inak ako na mojom (t.j. dospelackom) anatomickom vankúši. Začal spať so mnou keď bol v zime chory, aby toľko neplakal keď sa zobudí a ostalo to tak...vedľa nášho letiska má postieľku a na nej je vybratá jedna stena, takže si môže ľahnúť kde chce, ale stále sa tlačí ku mne. Moja otázka je, či mu neuškodí na chrbticu ten anatomický.vankus, predsa len je ešte dieťa. Písala som aj do poradní, ale žiadna odpoveď. Vďaka za názory a skúsenosti.

dominika6
9. apr 2019

@tatisna môžeš mi napísať IP

loldi2
9. apr 2019

@tatisna Podľa mňa mu to neuškodí, viac ako o,že keď bude väčší a budeš chcieť, aby už spinkal sám, tak sa zblázni lebo nebude bez teba chcieť spať, podľa mňa by si ho mala zase dávať spinkať samého, a asi je jedno na čom, anatomické vankúše, madrace sa majú prispôsobiť, môžeš sa na to aj lekárky opýtať. Netreba to tak hrotiť.

danielamarkova
20. apr 2019

Neuškodí, moja malá tiež spinká na takom. Ale musí byť veľmi kvalitný! Nie nejaký šmejd z Ikea. My napr. máme od Slumberland a ten je fakt dobrý. Aj naša lekárka ho schválila 🙂 Je aj antialergický, čo je bod naviac, lebo malá má alergie. Takže skús mrknúť ich web, môžeš synčekovi kúpiť vlastný 🙂 Ak budete už objednávať, určite odporúčam aj detské matrace! Odkedy ho máme, dcéra spí ako anjelik- celú noc. Fakt mrkni na ich stránky, môžno ťa niečo zaujme 🙂