Škôlka - teploty, sople a kašeľ. Čo ďalej?
Ahojte, tuto postupku asi poznáte viaceré.
Teploty trvali asi 4 dní.
Mierne zltý sopele doteraz.
Takmer týždeň mame aj antibiotícke kvapky do nosa.
Troska zlepšenie ale sople sú a kašeľ tiež už.
Mucosolvan a solmucol odskúšaný.
Co ďalej?
Na ATB to nevyzerá.
Kašeľ zo zatecenych soplov.
Aj odsavame aj morská voda aj vie smrkat.
Prvý styk so skolkou a 2 týždne už doma a nevyzerá to na nastup..
Kašeľ z toho asi 7 posledných dní.
Aj cibulovy čaj odskúšaný.
Vaše rady prosim?
Dakujem moc moc
@nicole003 ja len reagujem na to neodsavat. Moj syn mal respiračný virus ako 5 týždňový, naša detska mi zakázala odsávať, že sa tým viac tvoria soplíky. Skončili sme v nemocnici a tam primar detského okamžite nariadil odsávanie, ze aj dospely človek sa vysmrka a netrvoria sa mu tym viac sopliky.....povedal ze urcite ked bude syn chory tak odsavat ...
Ake nacinie, natiahnem striekačky, postavim maleho nsd umývadlo, nadšenie nie je, vystihnem okamih keď vstreknem, rano aj večer, nodova hygiena
https://www.pilulka.sk/mucoplant-eukalyptovy-ba...
- nieco taketo, ja som jej to supla trochu aj pod nos vzdy :D ale fakt iba co mi ostl zvysok z natierania hrudnika. Su aj verzie pre mensie deti,videla som v tej lekarni aj ine znacky... len uz je to par rokov, teraz uz mame klasicky wick, aj pre dospelych. Plus mala som aj tento na 100%:
https://ostatna-detska-kozmetika.heureka.sk/sal...
@simca06022011 ďakujem tebe aj všetkým žienkam za reakcie a tipy
@susedka ano u malych babatiek a deticiek je to ine ked si nevedia fukat nos. Ale uz skolkar napr. si vie vyfukat nos aj ked slabo. V tom veku u nas uz odsavacka ani nemala ziadny efekt len som ju s tym trapila, hlavne ked sa pridruzila alergia. Zato na orl mi povedali ze skor zaberie inhalacia. Ta je na alergeny ale aj precisti dychacie cesty pri chorobe. Odvtedy malá fakt chora nebola. Az ked sa jej prerezavali trvale zuby mala miernu nadchu.

@luccija Ja striekačkou, prijemne nie je, ale výborne zabera, a pomáha, konvickou by malý nevydržal