Skončila už laryngitída u vašich detí?
Chcela by som sa opýtať, či sa u vás laryngitída už skončila, alebo ešte stále pretrváva. Moja dcéra má autoimunitnú hepatitídu už od šiestich mesiacov a laryngitídu máva veľmi často a dlhodobo. Som z toho už zúfalá a stále si kladiem otázku, kedy to konečne prejde. Žijeme vo Veľkej Británii a veľmi ma trápi jej zdravotný stav. Ma rokov uz 5 v june ma 6 rokov a od 6 mesiacov mava laryngitidu
Ahoj,syn má laryngitidu od cca 11 mesiacov, zhruba do 6 rokov to bolo otrasné, fakt 10-12x ju mal za rok. Odkedy je sledovany na alergologii, je to lepsie, za posledne 2 roky mal asi 2-3x, za posledny rok asi raz. Vyrastu z toho ale teda je co robit...
Nasa alergo ale prave vdaka laryngitide zistila ze je alergicky na brezu. Sledovala ho dlhodobejsie a prave v lete ho vyradila, vraj je to uz fajn. Viem ze v UK su tieto kontroly uplne inak, skusila by som ale vyhľadať alergologicku/imunologicku

@norkq Tak moze ju mavat aj cely zivot (pravdepodobne to bude menej a menej casto). Laryngitidu mavam aj ja, len sa pri nej uz samozrejme nedusim. Moj syn tiez mal taku s dusenim, nastastie len 2x, ostatne razy taku slabsiu. Nasa dr. tvrdila, ze od tych 6 rokov uz tie dusive zachvaty nezvyknu byt. Ale aj tu realne najdes prispevky od mamiciek, ktorych deti to maju aj vo vyssom veku, hoci to nie je caste. Kazdopadne pravdepodobne uz nie ste az tak daleko od zlepsenia.