Zápal priedušiek, zápal pľúc až akútna laryngitída

lenka278
24. feb 2017

Prosim uz som zufala, viete mi niekto poradit centrum zdravotne alebo odbornika ktory by pomohol mojmu 5 rocnemu synovi. Mavame casto zapal priedusiek, ktory mu prerastie casto do zapalu pluc a casto mava zachvat laryngitidy. Musim mu volat az zachranku aby dostal adrenalin a musi ist na kyslik na pohotovost. Lekarka mu stale dava tie iste lieky ktore mu vobec nezaberaju a vsetko sa opakuje. Mali sme aj lieky na imunitu ktore nezaberaju ale najhorsie ze od nich pribera a laryngitida sa mu vracia castejsie.

sofhia
24. feb 2017

na "imunitu" neexistuju lieky. to co opisujes a kam smerujete moc nenaznacuje, ze ti pomahaju. budes si to musiet nastudovat sama, ako my. zmena stravy a liecba vitaminom C . mala lekarov nepozna a zivotny styl zmenila cela moja rodina. vyliecili sme ju z tazkeho ekzemu co je vyrazna porucha imunity, bez jedineho lekara. zacala som pisat blog o nasej ceste.

https://www.facebook.com/Zdravy-ZIVOT-Healthy-L...

gabona1
24. feb 2017

Ja by som ešte možno vyskúšala alergológa, možno má nábeh na nejakú astmu, alebo také niečo. Poprípade skús konzultovať s inou detskou lekárkou, možno na niečo príde, keď tá vaša rieši dookola to isté a nehľadá príčinu jeho ochorení.

lenka278
autor
24. feb 2017

@gabona1
Dakujem imunologovi chodime a ta mu teraz dala bromcho vaxom a aj testy mu robila na alergie, nema ziadnu alergiu. Ma fukar flixotaid kvoli laryngitide len niekedy nezaberie a sirup aerius. Dokonca sme zmenili stravovanie obmedzila som muku, cukry a podobne veci a ja sa zdravujem velmi zdravo takze malemu nedavam nic take. Dokonca uz 2 mesiac uziva colostrum. Dnes na presviedcanie lekarki z mojej strany mi dala vymenny listok na plucne pre maleho a to nechcela.....tak mozno tam sa dozviem nieco viac. Taktiez hladam a studujem na internete no nic nove som nenasla co uz neviem. A lekari mam pocit ze nemaju zaujem vobec riesit skor ked sa spytam na vysetrenie odhovaraju.....

silvicka247
15. jan 2024

@lenka278 ahoj ako ste dopadli? Ja riesim skoro podobny problem som uz na prasky.