icon

Skrytý reflux u mesačného bábätka Beba AR1 nespavosť

diablica697
29. jan 2019

Ahojte,
maminky,má niekto z Vás podobnú skúsenosť, že po nasadení Bebi AR vám bábätká takmer nespali? Náš malý bol hospitalizovaný keď mal týždeň na pediatrii,prekonal ars vírus a mal nejakú baktériu na pľúckach.Našťastie ho nemuseli pripojiť na prístroje, dostal antibiotika,infuzie a sirupcek na posilnenie imunity.Teraz ako mesacnemu mu zistili na sone reflux.reflux sme zacali riesit najma kvoli tomu,ze mu dost odisiel hlas kvoli kyseline,ktora sa mu vracia, je neustale nekludny,vobec sa ho neda polozit aj ked zaspinka na mne,a prelozim ho,hned je hore(darmo ma vyvysenu polohu atd). Zatial teda len 3.den mu podavame sirupcek Gastrotuss a Antirefluxnu Bebu 2.den.Avsak od obeda takmer vobec nespi,po uziti Ar mliecka negrcka mliecko naspat, celu noc taktiez takmer nespal,bol nekludny,vystreloval nozky smerom dolu.

Mate niektora takuto skusenost pri uzivani AR mliecka,alebo pri uzivani sirupu Gastrotuss?

Strana
z2
jarca1111
30. jan 2019

@diablica697 a davate aj ten gastrotus? nevracia sa mu do pusinky stale alebo nepolyka kyselinu? ja som skusila taku kombinaciu ako vy a prva hodinky hroza a teraz uz lepsie..

diablica697
autor
30. jan 2019

@jarca1111 ano,davame aj ten gastrotuss,ale ten neviem ci pomaha,lebo aj tak sa mu vracia kyselina.vidiet to podla toho ake grimasy robi a vystiera nozicky.niekedy mu v takychto pripadoch dam este trosku gastrotussu.

malinajahoda
30. jan 2019

@diablica697 chcem sa len spýtať, prečo miešaš to mlieko ar spolu s tým ha? Nemyslím v zlom, ale na ten reflux mu moc nepomôžes, keď to mlieko bude riedke.

diablica697
autor
31. jan 2019

@malinajahoda kazala nam tak robit doktorka,podla skusenosti mamiciek,aby potom maleho nezapekalo.do 90 ml davam 2 odmerky ar mliecka a jednu odmerku ha mliecka,cize je hustejsie

jarca1111
31. jan 2019

@diablica697 mozno staci len to riedke mliecko a zahustit nutritonom, ja som teraz na to presla a uvidime ze ako bude

diablica697
autor
31. jan 2019

@jarca1111 ja uz nechcem tak casto obmienat.len v pondelok vecer sme mu zacali podavat ar mliecko,tak este uvidime co bude o take 2 tyzdne,zevraj par tyzdnov zato treba pockat. A ten nutriton sa dava len do materskeho mlieka nie?je dobre ho dat aj do umeleho namiesto ar-koveho?

jarca1111
31. jan 2019

@diablica697 ved ked mu vyhovuje teraz tak ako to je tak urcite nemente 🙂 ja som zmenila iba preto lebo je tazky na zaludok a na travenie, tak si trosku zahustim tym nutritonom a je to ok 🙂 pouzivaju ho aj na zahustenie umeeleho mlieka ked im AR nesadne .. dnes sme boli pri dr a navrhla to sama

diablica697
autor
31. jan 2019

@jarca1111 dakujem, urcite to vyskusame ak teda sa malemu nezlepsi to spanie a kyselina.dnes tiez nespal od obeda az doteraz,dokopy spal po cely cas cca pol hodinu len.ale zda sa mi ze od toho gastrotussu,vysadim ho a uvidime.teraz som mu zacala davat znova to homeopatikum, tak uvidime

malinajahoda
31. jan 2019

@diablica697 a skúšala si dávať len čisté ar mlieko? Zapekalo ho vtedy?

diablica697
autor
31. jan 2019

@malinajahoda neskusala zatial teda, hned som robila tak ako doktorka kazala,on zvykol aj tak den vynechat v kakani,tak som mu nechcela este viac ublizit hlavne po tej nemocnici a vsetkom. Prvy den som robila tak mliecko, ze raz dostal cisto ar mliecko bez miesania a dalsiu hodinu len ha mliecko a tak som to striedala

diablica697
autor
5. jún 2019

@jarca1111 ako ste na tom s refluxom?uz sa mate lepsie?

jarca1111
5. jún 2019

@diablica697 ahoj, ano uz si iba seeem tam ublinkne 🙂 ale uz sa mu nevracia mliecko pocas spanku a tak, stale pouzivame sirup gastrotus a pijeme uz nezahustene mliecko

jarca1111
5. jún 2019

@diablica697 a vy ako ?

diablica697
autor
6. jún 2019

@jarca1111 jeej tak ro je uz super 🙂 my uz ten gastrotuss neberieme, este papa ar mliecko a tiez sa mu par krat za den vracia mliecko ale uz je to lepsie.prave premyslam ze uz prejdeme na ine mliecko, preto som sa aj pytala ako ste na tom. 🙂 tak prajem vsetko dobre a dakujem za odpoved

Strana
z2