icon

Škúlenie u dieťaťa

ivka_iva
6. feb 2022

Ahojte, prosim vas, tí, ktorí ste riešili zachádzanie oka u dieťaťa, viete odporučit nejakého naozaj dobrého detského očného? Prípadne nejakú kliniku, kde vedia aj cviky odporučiť, alebo tam aj s deťmi cvičia. Ak nahodou niekde dobre pomohli. Syn ma rok. Dakujem za akekolvek informacie.

deti95060810
•
6. feb 2022

odkiaľ si...? tento problém sme riešili s dcérou... mala s tým problémy...pred x rokmi jej chceli tento stav zoperovať, ale kvôli zlým krvným testom sa operácia odložila... Po rokoch už operáciu nie je treba...

renab
•
6. feb 2022

My sme chodili na ortopticke cvicenia k p. Janke Jarinovej. Ale rocne dieta je este asi male.

adriannasvk
•
6. feb 2022

Uvea Martin ma super vybavenie pre deti a dr vie odporucit kde co ako

vmiri
•
6. feb 2022

My chodíme do Veselý OK v BA. Máme to síce 200km od domu, ale s doktorkou u nás sme neboli spokojní, inde neprijímali nových. Prístup super, všetko vysvetlia

mimka91
•
6. feb 2022

@ivka_iva ophtalmo v Bratislave. Mozno ma tvoje dieta len pseudostrabizmus.

ivka_iva
autor
•
7. feb 2022

@deti95060810 žilina....A ste iba preliepali? Mne tiez zachadza oko, aj to bolo jednu dobu v pohode, ale teraz uz mam tupozrake oko a ine problemy, preto chcem este vyzistit alternativy. 🙂

ivka_iva
autor
•
7. feb 2022

@renab aj tu som nasla. Pomohlo vam to celkom? Ako velmi ocko zachadzalo? Dakujem za informacie.🙂

ivka_iva
autor
•
7. feb 2022

@adriannasvk dakujem

ivka_iva
autor
•
7. feb 2022

@mimka91 mozem poprosti o viac info co je to pseudostrabizmus?

ivka_iva
autor
•
7. feb 2022

@vmiri aj tam sa budem informovat. Ako casto ste tam chodili? Ja to mam tiez tak daleko. Sme od Ziliny.

deti95060810
•
7. feb 2022

@ivka_iva nie, nepreliepali... len my sme chodili do Za k Mudr. ktorá sa zaoberala len deťmi... takže neviem či ti poradím...

deti95060810
•
7. feb 2022

@adriannasvk deti už neberú...

adriannasvk
•
7. feb 2022

@deti95060810 kde??? V uvea??? Neverim😳tak skus este MUDr. BELLANOVU v MT.

renab
•
7. feb 2022

@ivka_iva kedze synator skulil az tak, ze mal problem s binokularnym videnim, museli sme v 4 a pil roku absolvovat operaciu, kedze hrozilo, ze bude na jedno oko slepy. Aj po operacii sme chodili k p. Jarinovej, kedze sa nepodarilo na jeden krat skulenie uplne odstranit a aby nabehlo binokularne videnie. Chodili sme rok a dalsia operacia uz nebola potrebna, vsetko sa upravilo.
Pani Jarinovu nam odporucila Mudr. Zelnikova zo Ziliny. Aspon sa mi zda, ze sa tak volala. Boli sme tam davno.

ivka_iva
autor
•
7. feb 2022

@renab dakujem.

vmiri
•
7. feb 2022

@ivka_iva Stále tam chodíme približne po 3 mesiacoch na kontroly, podľa toho sa uvidí čo ďalej

mimka91
•
7. feb 2022

@ivka_iva ze v skutocnosti neskuli len to tak vypada kvoli korenu nosa.

227
•
30. sep 2022

Dobrý deň prajem je tu niekto prosím kto ma skúsenosti zo škulanim u detí