Skúsenosti s alergiou na narkózu pri detskej operácii
Dobrý deň. Ma niekto skúsenosť ,že dieťa zle reagovalo pri uspávani do narkózy? Mala mala tachykardiu a musíme ísť na operáciu mandlí do NUDCH v BA. Ma niekto dobrú skúsenosť ,že sa to s inou látkou už nezopakovalo ? Strašne sa bojím ju dať operovať ale na druhej strane má strašne problémi s ušami .. neustáli zápal a tekutinu v uchu tak nemám navyber
@nyky23 srdce ma v poriadku?
@nyky23 syn mal problém pri narkóze, že ho nevedeli rozdychat, preto prerušili operáciu. Na druhýkrát mu podali inú látku a všetko dobre dopadlo. Nemal ale potvrdenú alergiu na narkozu, bola to len 1 z možností. Druhú operáciu sme mali tiež v NUDCH
@em4life tak dúfam ,že aj nám sa druhá už podarí .. ani ona nemá ale je to najviac pravdepodobne . Strašia aj s nejakou genetickou chorobou ale v podstate by ju mali operovať ako keby ju mala .
@em4life tak dúfam ,že aj nám sa druhá už podarí .. ani ona nemá ale je to najviac pravdepodobne . Strašia aj s nejakou genetickou chorobou ale v podstate by ju mali operovať ako keby ju mala .
@nyky23 Budem držať palce. Pozitívne na tom celom je to, že si overite, či bol problém len s 1 látkou a s inými už nie. Ak by ste potrebovali urgent operáciu, budete vedieť čo a ako.

Neviem ci mam alergiu, lebo ju nemam potrvdenu, ale 3 krat ma operovali, 3 krat 2 dnove zotavovanie - neskutocne tocenie hlavy, nemoznost hybat rukami/nohami, musim sa vedome nutit dychat, inak nic.
Po epiduralke ten isty stav, myslela som, ze neodrodim.
Tyzden dozadu mi dala doktorka na pohotovosti diazepam, ked som tam prisla s 3 dnovou tachykardiou a stav sa mi zopakoval, ale tak zle, ze prisli dalsi dvaja lekari, lebo nevedeli, co so mnou.
Drzim palce.