icon

Skúsenosti s antibiotikami Megamox

veronika356_
9. máj 2025

Máte niektorá skúsenosť s antb megamox?
Pre deti pri nachladnutí.

colsami
9. máj 2025

Uplne klasicke a bezne pouzivane ATB, kys.klav a Amoxicilin. Ake skusenosti ocakavas? Jedny z najbeznejsich.

majamat
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
9. máj 2025

tak moja z nich opuchla a vysypala sa... bola malé bábo takže sme s liečbou prestali.
ale pre tvoje deti môžu byť ok

colsami
9. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat hej ja tomu nerozumiem, jedine ak otazka niekoho co nikdy lieky nemal. Vid treti prispevok s reakciou, no proste kazdy reaguje inak, su deti co zareaguju na nurofen, take co na penicilin, tak co amoxiklav. Akoze ake "skusenosti" druhych mi pomozu...
Su to proste bezne pouzivane lieky a zaroven kazdy organizmus je iny.

majamat
Autor odpoveď zmazal
tanika
9. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat no napr. Ked ma clovek,dieťa histamínovú intoleranciu urcite ma spozornieť ked sa predpisujú atb , hlavne peniciliny , cefalosporiny a niektory reagujú aj pri atb ( ciplofloxacin ) ale ono je to kazdy histaminik .

taktotedanie
9. máj 2025
@deti95060810

tak moja z nich opuchla a vysypala sa... bola malé bábo takže sme s liečbou prestali.
ale pre tvoje deti môžu byť ok

@deti95060810 to iste u mojho dietata po megamoxe

jesenzima
9. máj 2025

@veronika356_ mojim deťom vždy zabrali a nemali žiadne vedľajšie, nežiaduce účinky

majamat
Autor odpoveď zmazal
tanika
9. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat samozrejme ja sompochopila , ale v tejto dobre alergiu a intolerancii a vsetkeho možného som to pre pripad napisala mozno to niekomu pomoze ked si bude čítať a hladat reakcie mozne po atibiotikach a hlavne niekedy ani lekári nevedia ze pri tejto intolerancii by sa tieto atb nemali deťom alebo dosp. osobe prepisovat a spytat . Moja obvodna to neriesi , bohuzial prepisuje a ordinuje cez sms a to vie ze som histaminicka silna ale dcérine pediatricka vie ze histaminicka a tá vzdy opomenie vzdy atb a reakcie a ze aké jej dá alebo nie a ako je na tom s histaminom ako reaguje …. ze pri tychto atb by mohla mať reakcie typu opuch , vyrážky, astma ze pri deťoch s histaminom vzdy je na pozore.

evcagabi
9. máj 2025

Mojej bolo lepsie hned na 2den