Skúsenosti s Bronchovaxom u detí
Ahojte pomohol vám ? Čítala som zloženie neviem či mu to vôbec mám nasadiť...
Aj mojmu to predpisala ale ked citam tu tie recenzie, nemam chut mu ho davat😆
no napíšem svoju skúsenosť..mala som ho aj ja (a hotová som bola, tak neskutočne zahlienená, bez hlasu som už dávno nebola a to po 4.dňoch užívania, až som skončila na ATB, lebo nie a nie sa zbaviť zastretého hlasu, hrdlo ma neskutočne bolelo a to som len prvé kolo začala, ale ani som nedoužívala tých 10 tabletiek, ale asi len nejakých 8) a dcére ho vždy predpisuje alergologička, ale už jej ho ani nedávam, aj keď som jej povedala, nech jej ho nepredpisuje, nech jej dá niečo iné, lebo vždy tiež totálne chorá a z neho a povedala mi na to, že to je len dobre, keď z neho ochorie, ale potom som jej ho už tiež nedávala..teraz mám ja nasadený imunor a to sa nedá porovnať a dcéra mala tiež imunor alebo aj luivac a úplne inak reagovala, ako na bronchovaxom..ale treba len skúsiť, možno vám zaberie no..
@anonym_autor mne pomohol veľmi aj detom po rodine. Môj syn mal hroznú alergicku reakciu, cca. po 4 hodinách sa celý vyhádzal pluzgiermi, boli sme na pohotovosti. Tam dr povedala, že v živote takú reakciu nevidiela. A to teda tú doktorku považujem za jednu z lepších detských lekárok. Dostal dithiaden a medrol. Kamoska lekarnicka povedala, že sa to niekomu stane.
Ja aj dcera sme brali a 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Moja dcéra ho užívala tento rok ako 3 mesačnú kúru. Je silná alergička a zdá sa mi, že je o niečo menej často "sopľavá" ale zasa nejaký zázrak nevidím. Užívanie znášala dobre, žiadne silné ochorenie počas užívania.

@anonym_autor áno, pomohol. Dávame si ho predpisovať aj my dospelí na jeseň.