Skúsenosti s centrom poradenstva a prevencie pre deti
Ahojte mamičky❤️, chcem sa opýtať či máte nejaká skúsenosti s cpp. Ideme s dcérkou do galanty ale aj keď ste boli inde by ma zaujímali vaše skúsenosti, len tak zo zvadavosti, ďakujem za hocijakú odpoveď🫶🏻
My chodime do Trnavy a spokojnost
uroven cpp na slovensku je šialene rozdielna ,
niektore viac nepomôžu ako pomôžu, prípadne napíšu taku spravu že je to znoška kecov a škola si robi čo chce
niektoré majú špecialtu že väčšina mamičiek ide z revom od tial
pripadne neviem či si to trufnu aj teraz robit ale dajú také testy a vyhodnotenia že dieta poškodia
niektoré fakt pomôžu a je to niekde inde
skus si mrknut sukromne cpp p.gelanyovu , to je profi ako ma byt
@sara07 ďakujem za odpoveď, dúfam ale že to nebude až také strašne
@tetastana mám skúsenosť v BA, môžem len odporúčať, skvelí ľudia, skvelý prístup.
@tetastana bola som so synom v Ga v cpp, velká spokojnosť, keďže syn má kombinované postihnutie, po druhom stretnutí nás odporučili do špecializovaného cpp v Trnave pre deti s viacnásobnym postihnutím.
@tetastana bola som so synom v Ga v cpp, velká spokojnosť, keďže syn má kombinované postihnutie, po druhom stretnutí nás odporučili do špecializovaného cpp v Trnave pre deti s viacnásobnym postihnutím.
@striga8658 Ďakujem za odpoveď ❤️

uroven cpp na slovensku je šialene rozdielna ,
niektore viac nepomôžu ako pomôžu, prípadne napíšu taku spravu že je to znoška kecov a škola si robi čo chce
niektoré majú špecialtu že väčšina mamičiek ide z revom od tial
pripadne neviem či si to trufnu aj teraz robit ale dajú také testy a vyhodnotenia že dieta poškodia
niektoré fakt pomôžu a je to niekde inde
skus si mrknut sukromne cpp p.gelanyovu , to je profi ako ma byt