icon

Skúsenosti s centrom poradenstva a prevencie pre deti

tetastana
Dnes o 12:33

Ahojte mamičky❤️, chcem sa opýtať či máte nejaká skúsenosti s cpp. Ideme s dcérkou do galanty ale aj keď ste boli inde by ma zaujímali vaše skúsenosti, len tak zo zvadavosti, ďakujem za hocijakú odpoveď🫶🏻

sara07
Dnes o 12:57

uroven cpp na slovensku je šialene rozdielna ,
niektore viac nepomôžu ako pomôžu, prípadne napíšu taku spravu že je to znoška kecov a škola si robi čo chce
niektoré majú špecialtu že väčšina mamičiek ide z revom od tial
pripadne neviem či si to trufnu aj teraz robit ale dajú také testy a vyhodnotenia že dieta poškodia
niektoré fakt pomôžu a je to niekde inde
skus si mrknut sukromne cpp p.gelanyovu , to je profi ako ma byt

anonym_337550
Dnes o 13:40

My chodime do Trnavy a spokojnost

tetastana
autor
Dnes o 14:10
@sara07

uroven cpp na slovensku je šialene rozdielna ,
niektore viac nepomôžu ako pomôžu, prípadne napíšu taku spravu že je to znoška kecov a škola si robi čo chce
niektoré majú špecialtu že väčšina mamičiek ide z revom od tial
pripadne neviem či si to trufnu aj teraz robit ale dajú také testy a vyhodnotenia že dieta poškodia
niektoré fakt pomôžu a je to niekde inde
skus si mrknut sukromne cpp p.gelanyovu , to je profi ako ma byt

@sara07 ďakujem za odpoveď, dúfam ale že to nebude až také strašne

anonym_04776c
Dnes o 14:21

@tetastana mám skúsenosť v BA, môžem len odporúčať, skvelí ľudia, skvelý prístup.

striga8658
Dnes o 15:15

@tetastana bola som so synom v Ga v cpp, velká spokojnosť, keďže syn má kombinované postihnutie, po druhom stretnutí nás odporučili do špecializovaného cpp v Trnave pre deti s viacnásobnym postihnutím.

tetastana
autor
Dnes o 15:36
@striga8658

@tetastana bola som so synom v Ga v cpp, velká spokojnosť, keďže syn má kombinované postihnutie, po druhom stretnutí nás odporučili do špecializovaného cpp v Trnave pre deti s viacnásobnym postihnutím.

@striga8658 Ďakujem za odpoveď ❤️