Skúsenosti s chronickou Klebsiellou pneumoniou
Popravde som zúfalá ... Manžel ju má roky, už ju preniesol do moču aj našej malej ktorá nemá ani pol roka. Jedol všetky antibiotiká ktoré mali účinkovať z výteru, bral lieky na imunitu, riešil aj ORL a stále stále ju má.
Máte s tým niekto skúsenosti? Fakt s tým musí žiť už navždy alebo ja neviem. Za každú radu budem vďačná. Ja som ju mala pred rokmi raz ale teda po jedných antibiotikách bola preč. Ja sa už asi idem chytať aj slamky....
Ďakujem
@anonym_autor ešte dodám, že momentálne nespôsobuje žiadne problémy. Ale keď ho drapne tak kašeľ je nekonečný hlavne v noci , všetci sme vtedy celé noci hore lebo nijak ten kašeľ nevie utíšiť. Ani s dostupnými liekmi ani s liekmi na predpis
@anonym_autor autovakcina by sa nedala vyrobiť? Treba sa spýtať inunologa
nic s tym nespravis, ak nema priznaky nema zmysel liecit. liecit len akutny stav. aj my ju máme doma roky. najväčšie problemy nam spravila pred operaciou 🫣
Môj syn je sledovaný na urológii aj nefrologii, má zdravotne problémy. Cca od roka má Klebsiellu v moči a ako mi vraví lekár je kolonizovana. To znamená, že vždy ju má v moči ale nerobí problémy. Horšie je, keď ma horúčku a nemá príznaky choroby. Automaticky beriem moc na kontrolu aj dieťa samozrejme na CRP. Keď bral ATB baktéria zmizla ale potom sa opäť objavila a žije s nou.

@anonym_autor ešte dodám, že momentálne nespôsobuje žiadne problémy. Ale keď ho drapne tak kašeľ je nekonečný hlavne v noci , všetci sme vtedy celé noci hore lebo nijak ten kašeľ nevie utíšiť. Ani s dostupnými liekmi ani s liekmi na predpis