icon

Skúsenosti s diétou pre dieťa s refluxom?

alison11
11. apr 2024

Môj 10ročný má reflux a kyselinu dostal Helicid20 na 4týždne má brať.

Má niekto skúsenosti? Čo ste dieťťu varili a dávali jesť má diétu a tam je všetko čo nesmie,ale nevieme vymyslieť čo smie....Vopred ďakujem za rady

pininka1
11. apr 2024

Nám pomohlo naviac prechod na bezlaktozovu stravu, je ľahšia. Aj helcid sme dávali, bolo to ok

kacena4
11. apr 2024

ma reflux... kyselinu ma kazdy 😁 pomaha diéta ja reflux, malo sladene, bez sladkosti, bubliniek, kysleho stiaveho, vsetko co drazdi.

nikha2809
11. apr 2024

Našej najviac robilo zle kysnuté pečivo, zvlášť sladké buchty a pod.Kvaskove už bolo ok, neboj je toho dosť čo môže, ja som mala aj papier ku tomu od dr.len neviem už nájsť

alison11
autor
12. apr 2024

@pininka1
@kacena4
@nikha2809 Ďakujeme krásne za odpovede,ditny papier máme aj my lenže tam je skoro všetko 🙂 tak veľmi dúfam,že sa polepší.

viky173
12. apr 2024

Urcite vylucit cokoladu, colu, cerstve kysnute pecivo, mastne a vysmazane jedla. Vhodne su dietnejsie, lahko stravitelne jedla ako chude hovadzie, kuracie maso, ryby, zemiaky, ryza, dusena zelenina (vyhnut sa cibuly, cesnaku), cestoviny, vajicko. Ked doberie ten Helicid, nadalej prihliadat na stravu, lebo sa to moze lahko vratit. Drzim palce 🙂

stanulienkat
12. apr 2024

Na nete najdes komplet vsetko, co smie a nesmie.

alison11
autor
12. apr 2024

@viky173 Ďakujem