Skúsenosti s doplnkami stravy Esprico a Eqazen?
Dobrý deň prosím vás máte niektorá skúsenosti s týmito doplnkami stravy pri deťoch?
Davnejsie syn uzival Esprico, podla mna mu to pomohlo, akoze nic zasadne, ale tak sa neako upokojil a vedel sa viac sustredit. Ja som bola spokojna kym sme si nastavili neaky rezim tak nam to pomohlo.
Davnejsie syn uzival Esprico, podla mna mu to pomohlo, akoze nic zasadne, ale tak sa neako upokojil a vedel sa viac sustredit. Ja som bola spokojna kym sme si nastavili neaky rezim tak nam to pomohlo.
@lusilla a ktoré ste mali?
@anonym_autor vies co nepamatam si ci to bol neaky druh, ale Esprico neviem ci to malo neake podkategorie.
@lusilla a užívali ste aj B6?
@lusilla a vážne vám pomohol?
@anonym_autor ano, syn bol pokojnejsi ale hlavne sa vedel viac sustredit. Nic extra ine sme nerobili, teda doma nie, iba som mu tiez kupila hracky na lespiu koncentraciu ako nam kazali v centre a bral toto, casom sa naucil ako fungovat a prestal brat tieto doplnky, je z neho velmi sikovny mlady chlapec dokonca jeden z najlepsich ziakov triedy.
@anonym_autor ano, syn bol pokojnejsi ale hlavne sa vedel viac sustredit. Nic extra ine sme nerobili, teda doma nie, iba som mu tiez kupila hracky na lespiu koncentraciu ako nam kazali v centre a bral toto, casom sa naucil ako fungovat a prestal brat tieto doplnky, je z neho velmi sikovny mlady chlapec dokonca jeden z najlepsich ziakov triedy.
@lusilla a aké hračky?
@lusilla a aké hračky?
@anonym_autor Koliesko na stlacanie, taku gulicku co je taka gelova alebo pieskova v nutri co sa moze stlacat a zmolit, tie imitacie bublinkovej folie. Ked sa nevedel sustredit tak dostal toto do ruky, tam si zmolil a pozeral do knihy a tam sa potom vedel sustredit na ucivo. Nam to poradili na tom centre a bolo to dobre, povedala som ucitelke ze to bude mat na lavici nech mu to povoli ze on ked bude treba si to zoberie a bude stlacat.

ano, vyhodené prachy
respektivne su to vyživove doplnky
ak má v poriadku KO nie je dôvod navyše do neho pchat vitaminy , telo ich aj tak nevie spracovat