icon

Skúsenosti s echinaciou purpureou pre imunitu dieťaťa

narin
3. mar 2013

ide o to, ze moj chlapec to nutne potrebuje pre zosilnenie imuniti, ale v nete je tolko tych probiotik a pod. ze fakt neviem ktore znich, resp. ktora forma je najlepsia, tabletki, ci roztok,sirup? budem netrpezlivo cakat na vase odpovede,za co aj dopredu pekne dakujem. 🙂 na zaver chcem dodat, ze nie som slovenka a hrozne pisem, sorry.

saska.t
3. mar 2013

echinecove kvapky Dr.Theiss vyborna vec na imunitu, osccillo coccinum,tiez vyborna vec hlavne ked ide do kolektivu 🙂

narin
autor
3. mar 2013

saska.t dakujem za typ.pravdu povediac rozmyslala som nad kvapkami zn. imunit.je tam echinacia +zensen aj hliva ustricova.hmm su to silne pomocne kombinacia v jednom,co v inich nevidim. nuz od Dr.Theiss som vela inych pripravkov uz pouzila, co naozaj vedeli pomoct. a to co som spominala nepoznas?

saska.t
3. mar 2013

@narin poznam,ale na detoch najviac zabera kombinacia echinacea + rakytnik zabera rychlo 😉

mona44
3. mar 2013

@narin imunit je fantastický, ja ho môžem len odporučiť....Od dr.theissa sa mi zasa viac páčil multivitamín - sirup, obsahuje aj asi všetky vitamíny skup. B. 😉

vefi89
4. mar 2013

@narin najčistejšia a najlepšia forma by bola, keby si si alebo kúpila rastlinu echinacei, alebo zasadila semeno. ja sadím každým rokom, a s malého imunitou no problema 🙂 stačí, keď mi denne vypije šálok čaju

martina8995
17. nov 2022

@saska.t Dobry vecer. Pisem o niekolko rokoc sice neskor ale prosim o pomoc a radu. Dcerka nastupila 3,5r.do MS a neustale nieco prinesie. Druha dcerka ma ekzem a ked to chyti od prvej tak sa hej ten kvasink.ekzem velmi siri aj po tele. Som nestastna mam uz zakupene dr.theiss echinacea kvapky ale kolko a ako davkovat 3,5r.dcere 18kg? Tam pise pre deti od 12r. Ale ja jej aj dam slabsiu davku ale neviem kolko a ci dat do horucej vody do pohara a nechat vyprchat etanol aleno ako peosim. Rakytnik cmulame cca 1tyzden. Uplne som na neho od septembra zabudla skoda. Prosim o radu