icon

Skúsenosti s kúpeľnou liečbou detí na Slovensku

lucia_kovacova03
25. aug 2026

Ahojte, mamičky a oteckovia 😊

obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pri mojej záverečnej práci, ktorá sa venuje kúpeľnej liečbe detí na Slovensku.

Ak ste so svojím dieťaťom absolvovali kúpeľnú liečbu, veľmi by mi pomohlo, keby ste si našli pár minút na vyplnenie krátkeho anonymného dotazníka. Zaujímajú ma najmä vaše osobné skúsenosti s kúpeľnou liečbou – napríklad ako ste boli spokojní s priebehom liečby, komunikáciou, administratívou, podmienkami v kúpeľoch či celkovým prínosom liečby pre vaše dieťa.

Dotazník je anonymný a jeho výsledky budú použité výhradne na účely mojej záverečnej práce.

Veľmi si vážim každého, kto si nájde čas a podelí sa so mnou o svoju skúsenosť. ❤️

LINK NA DOTAZNÍK TU

https://forms.gle/TcRsV2UzSnMwLprz5

krkavcia_mater
25. aug 2026

zaujimave otazky.. ale chybaju tam veci ako - skracovanie procedur, nedostatocne vysetrenie lekarom pri nastupe do kupelov, vacsinou to nie je ani fblr lekar ci ortoped. Rusenie detskych oddeleni. ... a dalo by sa vela

lucia_kovacova03
autor
25. aug 2026
@krkavcia_mater

zaujimave otazky.. ale chybaju tam veci ako - skracovanie procedur, nedostatocne vysetrenie lekarom pri nastupe do kupelov, vacsinou to nie je ani fblr lekar ci ortoped. Rusenie detskych oddeleni. ... a dalo by sa vela

@krkavcia_mater Dobrý deň, samozrejme do dotazníka sa nedá dať všetko a je zameraný na určité časti práce. Avšak, ak by ste sa chceli podeliť o Vašu konkrétnu skúsenosť s detskými kúpeľmi ( či už na Slovensku alebo v inej krajine EU), tak ma môžete kontaktovať na email lucia.kovacova03@gmail.com a môžeme to formou krátkeho rozhovoru doplniť. Prajem pekný deň.

krkavcia_mater
25. aug 2026
@lucia_kovacova03

@krkavcia_mater Dobrý deň, samozrejme do dotazníka sa nedá dať všetko a je zameraný na určité časti práce. Avšak, ak by ste sa chceli podeliť o Vašu konkrétnu skúsenosť s detskými kúpeľmi ( či už na Slovensku alebo v inej krajine EU), tak ma môžete kontaktovať na email lucia.kovacova03@gmail.com a môžeme to formou krátkeho rozhovoru doplniť. Prajem pekný deň.

@lucia_kovacova03 aby ste si rozhovorom neskomplikovali vyhodnotenie prace. Ale neprekaza mi to