icon

Skúsenosti s Levetiracetamom u detí

Včera o 09:42

Dobrý deň prosím vás ake máte skúsenosť s liekom na epilepsiu Levetiracetam? Dcéra 7 rokov berie od októbra tento liek a vyše týždňa sa stazuje na kŕče a bolesti v brušku je jej na vracanie.Najprv som myslela že ide o virózu ale je to stále po jedle a zhoršuje sa to.Mate s tým skúsenosť ? Rozmýšľam ísť na pohotovosť nech ju prezru .dávam jej hylák buscopan cajiky ale nejako sa to nezlepšuje len zhoršuje .Ďakujem za rady

anonym_3ea6a3
Včera o 09:50

Ak sa stazuje vyse tyzdna tak nepatri na pohotobost ale zajtra k pediatrovi

anonym_f32f10
Včera o 09:54

Na pohotovosť to nie je, zajtra ráno volaj pediatričke.
Prečítaj aj príbalový leták, čo píšu o vedľajších účinkoch.

stellarstar
Včera o 09:55

@anonym_autor toto nie je stav na pohotovosť ak už týždeň má bolesti. Zajtra hneď pediater

autor
Včera o 10:10
@stellarstar

@anonym_autor toto nie je stav na pohotovosť ak už týždeň má bolesti. Zajtra hneď pediater

@stellarstar No začali tie bolesti pred týždňom v piatok víkend nič pondelok zase bolesti v týždni nič v piatok zase a od vtedy je v kŕčoch je nedeľa a zhoršuje sa to.To mám. Čakať do zajtra ? Čo ak je to slepé črevo alebo niečo iné ?

autor
Včera o 10:13

Ja potrebujem vedieť či niekto má s tým skúsenosť či to je od liekov? A čo robiť?

patka06
Včera o 10:15
@anonym_autor

Ja potrebujem vedieť či niekto má s tým skúsenosť či to je od liekov? A čo robiť?

@anonym_autor Najkvalifikovanejšiu odpoveď dostaneš na zdravotníckej linke: 116 117

stellarstar
Včera o 11:36
@anonym_autor

@stellarstar No začali tie bolesti pred týždňom v piatok víkend nič pondelok zase bolesti v týždni nič v piatok zase a od vtedy je v kŕčoch je nedeľa a zhoršuje sa to.To mám. Čakať do zajtra ? Čo ak je to slepé črevo alebo niečo iné ?

@anonym_autor dala si jej niečo proti bolesti?

autor
Včera o 12:59
@stellarstar

@anonym_autor dala si jej niečo proti bolesti?

@stellarstar
@stellarstar samozrejme buscopan živočíšne uhlie čajiky hylák diétuje všetko možné skúšam.A kŕče stále.Nie je to že vkusne ale na fázy ráno začnú trvajú do 12 potom prestanú a po jedle zase .Divné to je už neviem že čo snou

stellarstar
Včera o 13:01
@anonym_autor

@stellarstar
@stellarstar samozrejme buscopan živočíšne uhlie čajiky hylák diétuje všetko možné skúšam.A kŕče stále.Nie je to že vkusne ale na fázy ráno začnú trvajú do 12 potom prestanú a po jedle zase .Divné to je už neviem že čo snou

@anonym_autor tak sa spojiť s dr kt predpísal liek že dcéra ju neznáša

autor
Včera o 13:12
@stellarstar

@anonym_autor tak sa spojiť s dr kt predpísal liek že dcéra ju neznáša

@stellarstar veď jasné ale v nedeľu asi ťažko .Lieky berie už 4 mesiac až teraz sa ozve neznášanlivosť ?

stellarstar
Včera o 13:19
@anonym_autor

@stellarstar veď jasné ale v nedeľu asi ťažko .Lieky berie už 4 mesiac až teraz sa ozve neznášanlivosť ?

@anonym_autor môže kľudne, ja som tiež dostala alergiu na jeden liek až po pár mesiacoch. Totálne som sa vyhodila, šla som ku svojej dr, ihneď dala iné a tiež už potom boli ok. Alergia, neznášanlivost sa môže hoc kedy v priebehu života objaviť

anonym_02446c
Včera o 13:30

je to casty vedlajsi ucinok , dcerka berie tabletky alebo roztok ? uziva ich pred ci po jedle? normalne zajtra zavolaj tomu co vam ich predpisal ?
davate stale ten isty od toho isteho vyrobcu? aj to moze mat vplyv

autor
Včera o 14:22
@anonym_02446c

je to casty vedlajsi ucinok , dcerka berie tabletky alebo roztok ? uziva ich pred ci po jedle? normalne zajtra zavolaj tomu co vam ich predpisal ?
davate stale ten isty od toho isteho vyrobcu? aj to moze mat vplyv

@anonym_02446c sú to lieky tabletkovej formy ráno berie polku tablety 250mg večer celú 500mg ráno vždy musí aspoň 5 piškotky zjesť až tak vezme liek a večer tiež po jedle.Su to epileptika už konečne som mala.pocit že zabrali lebo mala.kazdy mesiac záchvat už sa to stabilizovalo a teraz neznášanlivosť príde .Bojím sa že ak vymení liek sa jej pohorší

anonym_5bd131
Včera o 16:36

Netuším ako je to pri dieťati, to vám naozaj zodpovie len lekár ale môj manžel tento liek užíva 8 rokov a nemá žiadny problém. Samozrejme viem, že malé dieťa a dospelý chlap je veľký rozdiel, len som chcela napísať, že u neho liek nemá vedľajší účinok.