icon

Skúsenosti s Národným endokrinologickým ústavom v Ľubochni

lb1984
Dnes o 02:57

Zienky niekto skusenosti? Vcera som objednavala dcerku tu v PO mame cakacky aj rok ale bola som neprijemne zaskocena pristupom pri objednavani. Po Dr chodime od malej 6 mesiacov, teraz bude mat 9 rokov a len raz v 1 roku ten pristup bol ze cista katastrofa na kardiologii v PO - v podstate ze naco tam leziem so zdravym dietatom 🤦‍♀️ tak nerada by som absolvovala torturu opatovne. Mame odporucania na endokrinologicke vysetrenie zo Srobarovho ustavu aj z kardiologie, vypisal ho pediater. Posielaju ju lebo nam nepomohla ani hospi v Srobarovom -v kuse je chora - co tyzden max 2, stale ochorie, a vsetky vysledky ma OK, respi a najnovsie uz aj gastro chiroby, tak ziadali doplnit endokrinologicke vysetrenie ci nebude problem tam. Pani neviem ci sestricka alebo doktorka na telefone kazala doplnit na vymennom listku co konkretne chcu vysetrit lebo to ze je v kuse chora nezaklada narok na endo. vysetrenie, doslova ze aku zlazu..... ti co chodia to co vam pisali na vymenne listky dr? Som myslela ze si precita spravy a nasledne posudi co treba vysetrit ale zjavne to chodi inac. Date mi prosim info aki Dr su tam oplati sa vobec aleho hladat dalej nechcem aby sme mali z vysetrenia nejaku traumu uz aj tak toho je po tych rokoch dost aby sa jeden natahoval a co ste mali na vymennych listkoch? V podstate endokrinologia je posledna co nam mozu pomoct tak by som bola rada ak by nas pozrel nejaky dobry diagnostik. Pojdem za Dr ze nech to tam doplnia ale netusim co vlastne 🤷‍♀️.

andrea_82
Dnes o 06:10

Do Lubochne som chodila dlhe roky od puberty a bola som velmi spokojna. Negativum bolo, ze urcity cas mali malo lekarov a tak vyradovali pacientov a posielali ich k spadovym endokrinologom. A tu som mala problem najst doktora. Ale to bolo asi pred 10 rokmi, teraz by to tam malo byt zase OK. Takze ak mas moznost sa tam objednat, tak ja urcite odporucam.

sara07
Dnes o 07:45

tak ked ta nechcu objednat do lubocni , nájdi si detského endokrinologa
a základne dva odbery na štitnu ti vie urobit aj pediater
ja napr.mám štitnu problém, tak chalanom raz za 5 r urobia aspon toto ,ak by náhodou
jedine indikacia že ja mám dost važne štitnu .. takže ..