icon

Skúsenosti s Nasivin 0,025%

florita23
2. mar 2025

Ahojte, chcem sa opytat aku mate skusenost s tymito "kavpakmi", pretoze mne ta kvapka nevystriekne za kazdym stacenim, ale nahodne a je tazke to dat dietatu. Niekedy stlacam aj 10x a nic. Neviem ci mam vadny kus alebo to tak ma byt.

sevrin
2. mar 2025

"kavpakmi" je niečo špeciálne, keď si to dala do úvodzoviek? V každom prípade, či ide o Nasivin alebo Olynth, určite lepšie je používať sprej ako kvapky, sprej sa ľahšie aplikuje, navyše liečivo sa efektívnejšie dostane do dutín. Kvapky väčšinou stečú po stene. Pri obratnom používaní sa množstvo liečiva dá aplikovať podľa potreby, často stačí sprej stlačiť len jemne, nie úplne na doraz, keď ho stlačíš na doraz, tak toho liečiva sa vystrekne príliš veľa, čo často nie je potrebné.

nelca0510
2. mar 2025

@florita23 áno,aj mne to robí. Musíš stretnúť na "necisto" a potom do nosa

taktotedanie
2. mar 2025

Ano najskor mimo potom do nosa

xsuzannex
2. mar 2025

A mas kvapky alebo sprej?

miniminka
2. mar 2025

@florita23 áno ja som preto prestala kupovať nasivin a prešla na olynth, ten strieka bez problémov

florita23
autor
2. mar 2025

@xsuzannex tak vyzera to ako sprej ale robi to taku kavpk

florita23
autor
2. mar 2025

@miniminka super, skusim kupit

florita23
autor
2. mar 2025

@taktotedanie no ja robim mimo a ako naschval vtedy striekne a do nosa nic

saxana000
2. mar 2025

Mne sa uz 2x stalo ze som.kupkla a nestriekal vobec.ked som ho otvorila zistila som ze tam zabudli dat hadicku.bola to vadna seria. Otvorila som doma priborovym nozikom prazdny olynth obsah preliala tam a vybavene.

xsuzannex
2. mar 2025

@florita23 pozri co je na krabicke. Ak to robi kvapku, treba to otocit a kvapnut do nosa. Tieto nestriekaju. Tiez som to raz bola reklamovat ze to nestrieka a pani na mna kukala ako na blba ze ved ale to ani nema striekat..

florita23
autor
3. mar 2025

@xsuzannex dakujem, funguje to 😁🙈 vobec by mi to nenapadlo