icon

Skúsenosti s operáciou zostúpenia semenníkov u 15-mesačného

18. okt 2025

Ahojte o mesiac nás čaká operacia malý ma vajíčko zostupene budú mu ho sťahovať dole..mam veľké obavy ako to zvládne..keď sa prebudí aký bude ..je veľmi neposedny a neviem ako ho ustrážim..mate skúsenosti?

althejka
18. okt 2025

@anonym_autor deti to znasaju lepsie nez maminy🙃 maju lieky od bolesti, ranky sa potom pekne hoja a o chvilu aj zabudnu

autor
18. okt 2025
@althejka

@anonym_autor deti to znasaju lepsie nez maminy🙃 maju lieky od bolesti, ranky sa potom pekne hoja a o chvilu aj zabudnu

@althejka keď si na to spomeniem co ho čaká tak len revem ..🥹 vedeli sme že mu vybieha ale nemyslela som si ze ho pošlú na operaciu takého maleho

anonym_6b2406
18. okt 2025
@anonym_autor

@althejka keď si na to spomeniem co ho čaká tak len revem ..🥹 vedeli sme že mu vybieha ale nemyslela som si ze ho pošlú na operaciu takého maleho

@anonym_autor to že reveš a budeš revať tvojmu dieťaťu nepomôže. Má skoro rok aj pol zvládne to lepšie ako ty

anonym_8474f1
18. okt 2025

@anonym_autor Moju dcéru operovali na detskej chirurgii keď mala 12 mes.
Všetko prebehlo o.k.. Po prebratí z narkózy na izbe bola síce extrémne placliva, ale dovolili mi ju mať na rukách, aj s infuzkou a ešte niečím monitorovacím...
Hlavne kľud a nepanikáriť. Držím palce.

valiant
18. okt 2025

@anonym_autor neboj, vsetko bude ok, ale neide o "vajicko zostupene" ale "nezostúpený semeník".

anonym_6b2406
18. okt 2025
@valiant

@anonym_autor neboj, vsetko bude ok, ale neide o "vajicko zostupene" ale "nezostúpený semeník".

@valiant nejde nie neide 🙈

althejka
18. okt 2025

@anonym_autor je to kazdodnovy vykon na pedourologii, vajko sa zafixuje a ranky zahoja. Po narkoze kazde dieta reaguje inak, tie male placu lebo je to ich prostriedok na vyjadrenie, niektore spia ako dreva, niektore mozu jemne grckat z reakcie na anestezu. Ale urcite to zvladnete