Skúsenosti s prenosom choroby z mačky na človeka
Ahojte chcela by som sa spýtať máme doma choru mačičku či je možné nákazy keďže sa deti s ňou hrajú stískajú a podobne občas ak pusinka padne aj ked vedia že to nemôžu občas sa stane. 🙂
@lorela včera veČer som s kocúrikom musela utekať k veterinárovi dal mu antibiotika NOCOCLAV povedal ze to nevyzerá byt nic vazne a že nakaza v podstate ze nehrozí ale aj tak sa chcem spytat ci nema tu niekto skusenosti s niecim podobnym kocurik strasne mu slzi oko a kýcha alebo kasle nieco medzi tym a tazsie sa mu dycha... 10-16r 🙂
10 a 16 r. deti nie sú bábetka,ktorým nevysvetlíš,že choré zviiea sa nemojká a nepusinkuje....nákazlivosť neviem posúdiť,ale radšej mačku teraz nechať na pokoji ako potom riešiť chorobu detí
Najskor ochoreni hornych ciest dychacich. Nieje to nakazlive len treba dat pozor na tie ocka ci nevyteka hnisavy vytok. Ak ano tak nech si deticky nepretieraju ocka. Po hre s macickou si umyt rucky a malo by to byt ok. Aj nasa to mala a dcerka bola vpohode len som jej castejsie umyvala rucicky.
No nakoniec sme museli mačičku utratiť uz sa nevedela ani nadýchnuť a očko jej začalo vytekať :( :( :( ☹ ☹ ☹ ☹

Mala si by si sa spytat veterinara. On ma na toto vzdelanie. Ked ma chore ladviny asi to nie je nakazlive, ked ma nejaku infeksiu tazko povedat...