icon

Skúsenosti s ručným vysávačom na odsávanie soplíkov?

sofia0106
30. nov 2023

Zdravím , trosku možno blba otazka ale pre mna dôležitá 😀 vela cestujeme a veľa krát nám to vyjde že dieťa ma sople . Nie v každom hoteli sú ochotní poziciat nám vysávač a tak rozmýšľam že kúpime ručný (ten maličký) je k tomu aj taký nadstavec teda dala by sa do neho dať aj odsávačka na sopliky.
Moja otázka je 😀 skúšali ste niekto odsávať sople s týmto vysávačom ? Odsaje to niečo ? Ďakujem

sofia0106
autor
30. nov 2023

L

13uzivatelka11
30. nov 2023

Kúp si radšej nosiboo odsavacku, je to skvelá vec

jj298
Odpoveď bola odstránená
mikitilik29
30. nov 2023

@13uzivatelka11 tiež ju máme a vyťahuje sopliky dobre.

nikpa
30. nov 2023

@sofia0106 áno, vytiahnes sople aj s týmto prenosným ručným vysávačom. Ja som si ho kúpila presne po takej situácii akú opisujes, od hotelového personálu som pýtala vysávač 🙈😅 malý mal taký sopel, že nevedel dýchať. Mali sme vtedy šťastie, poskytli nám ho na celý pobyt do izby 😅🤣 Po tejto dovolenke som si kúpila svoj malý a vždy ho nosím. Elektrická odsávačka sa mi totiž neosvedčila.

nikpa
30. nov 2023

@sofia0106 ale konkrétne s tou čo píše @13uzivatelka11 že je dobrá, skúsenosti nemám.

sofia0106
autor
30. nov 2023

@nikpa my sme mali už rôzne , no vždy to skončilo zápalom ucha takze už len Odsávačky na vysávač používame👍🏻 a prosím ta aj mi vieš napísať aký typ vysávača máš ? Akurát sa chystáme do shopping centra tak nech sa inšpirujem ktorý to poriadne vytiahne 🤣👃🏼

13uzivatelka11
30. nov 2023

@jj298 aha my mame Pro, nie je to cestovná originál, ale tak spratnejsia ako vysávač 😀 a fakt to ma dobrý ťah, trojrocnemu sme odsavali sopliky na najnižšom výkone a super mu to vytiahlo a nehuci to toľko ako vysávač

nikpa
30. nov 2023

@sofia0106 momentálne ho nemám po ruke, zostal v aute alebo v pivnici. Podobný ako tento na obrázku, ja som za neho dala okolo 20€ ale to sú 4 roky dozadu. Kupovala som len podľa toho aby mal ten otvor okrúhly tvar, nie kockaty, nech tam viem nastrcit odsávačku. Nijako špeciálny inak nie je.

sofia0106
autor
2. dec 2023

@nikpa ďakujem objednaný 😀🥰