icon

Skúsenosti s užívaním zeleného Trifedu u detí

14. okt 2025

Ahojte aké máte skúsenosti u detí

nevenka
14. okt 2025

Akurat davame takmer 5 rocnemu. Pustili sa mu hlieny, pekne vykasliava. Vedlajsie ucinky nepozorujem.

anonym_e41991
14. okt 2025

@anonym_autor moje deti uspával a boli po ňom podráždené. Ale zase na kašeľ pomohol a vyspali sa

zuzacka16
14. okt 2025

u nás vždy v pohode, aj rýchlejšie prešla choroba..

zuzkaa1991
14. okt 2025

@anonym_autor nam raz lekarka dala a moja dcera sa z neho isla zadusit od.kasla...hned som vysadila takze odvtedy ani nedavam radsej ine sirupy ktore tiez zaberaju nam

lb1984
15. okt 2025

@anonym_autor za mna úplná topka. Nas dostal z nejakého 2 mesačného svinstva kde nezabrali ani ATB. Imunologicka vsetko vysadila, nasadila trifed a mala vtedy 3 ročná prvý krát po 2 mesiacoch sa vyspala a to sme boli 2 krat na pohotovosti, rtg mala robene, kompletne odbery, orl 2 krat nikto nepomohol ani prednis. cipok .... takže za mna nech si píše kto chce co chce ja na trifed dopustiť nedam a to ho pobrala.... mne moja Dr pred 8 rokmi predpísala.trifed na zápal priedusiek a prešlo ma to bez atb ...

simona92101
15. okt 2025

@anonym_autor obe dcerky boli po nom ako sialene,nevedeli sa ukludnit,stale plakali,kricali.u nas trifed velke svinstvo

anonym_8209fd
15. okt 2025
@lb1984

@anonym_autor za mna úplná topka. Nas dostal z nejakého 2 mesačného svinstva kde nezabrali ani ATB. Imunologicka vsetko vysadila, nasadila trifed a mala vtedy 3 ročná prvý krát po 2 mesiacoch sa vyspala a to sme boli 2 krat na pohotovosti, rtg mala robene, kompletne odbery, orl 2 krat nikto nepomohol ani prednis. cipok .... takže za mna nech si píše kto chce co chce ja na trifed dopustiť nedam a to ho pobrala.... mne moja Dr pred 8 rokmi predpísala.trifed na zápal priedusiek a prešlo ma to bez atb ...

@lb1984 ja to naopak nemozem, ziadne vykasliavacky, mna ide rozdrapit a len kaslem a kaslem, hlieny mi behaju hore dolu, zatekaju z nosa do hrdla, otrasne volaco. A ked raz zacnem kaslat, tak mi nic nepomaha, len pockat daky mesiac, az to same prejde. Mamina zas dostala Erdomed a slo ju zadusit tiez, tiez nemoze skoro nic taketo. Nechapeme.