Skúsenosti s vysokými hodnotami anti-DNázy a ASLO
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci nema niekto skusenost s vysokymi hodnotami anti-DNázy (cez 1100) a ASLO (554). Dieta ma 6 rokov a dostalo penicilin na mesiac 250mg rano a 250 vecer... Po precitani internetov som zostala vylakana, tak by som poprosila nejake skusenosti. Dakujem...
Nikto nema skusenost, prosim, ako to detom kleslo? Dcere to aj po atb liecbe stupa...
@juli03 dcera mala aslo vyse 700, ale su tomuz roky, zistila to imuno-alergologicka. Sledovala to este dost dlhu dobu, postupne to klesalo, ale trvalo to dlho. Ked mala hodnotu okolo 500, videli sme, ze je tam klesajuca tendencia a prestali sme to sledovat.
@juli03 dcera mala aslo vyse 700, ale su tomuz roky, zistila to imuno-alergologicka. Sledovala to este dost dlhu dobu, postupne to klesalo, ale trvalo to dlho. Ked mala hodnotu okolo 500, videli sme, ze je tam klesajuca tendencia a prestali sme to sledovat.
@lenka_da Dakujem za info o skusenosti... vyzera, ze aj ta antiDNaza bude nadlho 😔

Nikto nema skusenost, prosim, ako to detom kleslo? Dcere to aj po atb liecbe stupa...