icon

Skúsenosti s vysokými hodnotami anti-DNázy a ASLO

juli03
11. jún 2025

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci nema niekto skusenost s vysokymi hodnotami anti-DNázy (cez 1100) a ASLO (554). Dieta ma 6 rokov a dostalo penicilin na mesiac 250mg rano a 250 vecer... Po precitani internetov som zostala vylakana, tak by som poprosila nejake skusenosti. Dakujem...

juli03
autor
16. júl 2025

Nikto nema skusenost, prosim, ako to detom kleslo? Dcere to aj po atb liecbe stupa...

lenka_da
16. júl 2025
@juli03

Nikto nema skusenost, prosim, ako to detom kleslo? Dcere to aj po atb liecbe stupa...

@juli03 dcera mala aslo vyse 700, ale su tomuz roky, zistila to imuno-alergologicka. Sledovala to este dost dlhu dobu, postupne to klesalo, ale trvalo to dlho. Ked mala hodnotu okolo 500, videli sme, ze je tam klesajuca tendencia a prestali sme to sledovat.

juli03
autor
17. júl 2025
@lenka_da

@juli03 dcera mala aslo vyse 700, ale su tomuz roky, zistila to imuno-alergologicka. Sledovala to este dost dlhu dobu, postupne to klesalo, ale trvalo to dlho. Ked mala hodnotu okolo 500, videli sme, ze je tam klesajuca tendencia a prestali sme to sledovat.

@lenka_da Dakujem za info o skusenosti... vyzera, ze aj ta antiDNaza bude nadlho 😔