icon

Skúsenosti so sirupom Amoksiklav

marion09
16. jan 2018

Zienky SOS....mate niektora skusenost s antibiotickym sirupom Amoksiklav?moja mala ho dostala na predpis ale vyhodili sa jej drobne vyrazky a tak neviem ci jej ho podavat dalej

deti95060810
•
16. jan 2018

my sme mali, žiadne problémy... ak sa vysypala, oznám to lekárovi. Môže to byť reakcia na liek.

koniarova
•
16. jan 2018

U môjho tiež vyrážky, kázali prestať s užívaním. Zavolaj svojej dr.

zzuzika511
•
16. jan 2018

Aj nas maly sa vysypal cele brusko a po tvari boli sme s tym v nemocnici😔

mimis2
•
16. jan 2018

Aj nas krpec sa z toho vysypal ale az 5 dni po uzivani lieku. Bola o reakcia.

kikus48
•
16. jan 2018

Moze to byt reakcia na liek alebo infekcna mononukleoza ak ma povlaky na madliach

erika_smile
•
16. jan 2018

Čo ja viem tak pokiaľ sa objaví akýkoľvek vedľajší účinok pri liekoch tak ich máš hneď vysadiť a konzultovať to s lekárom, on ti už povie či ich máš brať ďalej alebo ti predpíše iné

marion09
autor
•
16. jan 2018

volala som dr.,kazala vysadit......nechapem potom aky zmysel mala liecba ked sa liecila 1den ale oki🙄

kikus48
•
16. jan 2018

@marion09 koli comu to dala ? Kolko ma dcera rokov ? Pozrite madle. Ak ma povlaky moze to byt mononukleoza. Podat amoksiklav a vysypat sa ju potvrdi ;) Ak nema povlecene mandke tak to bude skor alergia

hradnapani
•
16. jan 2018

@marion09 tak ale bezne sa to stava, ze sa po atb clovek vysype a vtedy sa liecba proste prerusi. Ja mam na tieto konkretne atb tiez koznu reakciu, moje deti zase na ine a tiez bolo potrebne prestat s liecbou. Daju sa nahradit inymi, ale napriklad synovi raz potom ani dalsie nenasadili, lebo ta jedna davka mu proste pomohla a nastastie sa to potom uz nezhorsovalo.

slavomira236
•
25. jan 2018

Moja brala nedavno a mala strasne hnacky...moje deti obidve maju hnacky strasne na penicilinove atb...uz ich nedavam predpisovat ani...

veve42292
•
Autor odpoveď zmazal
•