icon

Skúsenosti so zlezenou hlavičkou u bábätka

adridendis
22. júl 2025

Ahojte, mame za chvíľu 6 mesiacov, co poviete na hlavičku dcérky. Doktorka mi stale vraví aj fyzio ze to nemá vela ze sa hlavička časom napraví keď začne byt aktívnejšia. Aké máte prosím vas skúsenosti, napraví sa to ? Ďakujem

Skúsenosti so zlezenou hlavičkou u bábätkaSkúsenosti so zlezenou hlavičkou u bábätkaSkúsenosti so zlezenou hlavičkou u bábätkaSkúsenosti so zlezenou hlavičkou u bábätkaSkúsenosti so zlezenou hlavičkou u bábätka
t1nusa
22. júl 2025

@adridendis určite by som nečakala, objednajte sa na konzultáciu do plagio kliniky… moja malá v 5,5 mesiacoch mala takúto hlavičku a nosila helmičku 5 mesiacov, vďaka ktorej sa to chvalabohu napravilo a ma krásnu hlavičku ☺️

patrika_p
22. júl 2025

Moj maly mal zlezanu este viac. Najprv na jednej strane, potom hlavku vzadu. Pediater nas poslal k ortopedovi, ortoped usudil, ze to na helmu nie je. Teraz ma 14 mesiacov a je to ovela lepsie, zlezana strana nie je vidiet, zadna cast hlavky tiez nie. Ale ma huste a kucerave vlasky, tak mozno opticky pomaha aj to. Treba sa urcite na to spytat - ortopeda, na plagio klinike...